Tuhy Što je Ps2master krivo reko?
Jel počeo pljuvat krv što će neka Ps ex doć na Pc?
Jel razbijao konzolu i snimao ogorčene videe?
Nije, samo je normalno u 2-3 posta rekao da nije 100% potvrđeno što i jasno piše u tekstu.
Reci mi, kad si već toliko objektivan i neutralan, što je Ps2master u prva 2 posta krivo rekao osim što je negirao naslov vijesti?
Ok. Horizon Zero Dawn je došao na PC s problemima, čak je dosta ljudi na forumu ovdje pisalo o tome. Ti su problemi većinom riješeni, ako sam dobro zapamtio, već tjedan dana nakon izlaska. Nakon što ga se ispravilo, jer je napisao nešto za što ga se može ispraviti u svega par klikova, krene sputavati i uspješnost igre na PC-u jer... Ne znam zašto? I sada je on odjednom isprovociran od strane mene ili Fensija? Jer ga se usudilo ispraviti? Je li provokacija bila i kada sam ga ispravio da ne zna o čemu priča kada je tupio o cijeni MS Flight Simovih dodataka? Sada se ne smije ni ispravljati ga jer je to odmah provokacija? Mislim, jesmo do te mjere osjetljivosti došli?
Tuhy Fensi ga je u međuvremenu "bacao" i sklapao neke kvazi stihove
I što? Što je Fensi time napravio da isprovocira ikoga? Čovjek tako godinama piše, nekome se sviđa, nekome ne, ali što je tu napisao da isprovocira Mastera ili tebe ili nekoga tko igra na konzolama? Doslovno sprdnja, čista jebena sprdnja od haikua se shvaća kao Sveto pismo koje pljuje po PlayStationu. Pa kakve smo onda mimozice postali na ovom forumu kada se ne možemo sprdati?
Tuhy onak, 5-6 nepotrebnih postova bez kojih se itekak može jer ne doprinose ičemu
A ti si postao policija za potrebne i nepotrebne objave? Ako nikome ne škode, zašto onda ne bi pisali. Možda baš sprdnja podigne neku raspravu. Možda baš da netko jednu jedinu rečenicu napiše može potaknuti raspravu. Kada bi se gledalo da samo ogromne Biblije od tekstova se smatraju potrebnima, ne bi se na forumu napisale dvije objave dnevno.
Tuhy Novi post, al ovo licemjerje mi isto ide na...
Uzimaš dvije apsolutno nepovezane situacije i toliko je nekorektno me ići prozivati za to kada sam jedan od najglasnijih koji je kritizirao napade na TLoU2. I što je najbolje, ljudi su i reagirali na postavljanje SkillUpovih recenzija, bilo je kontriranja, bilo je rasprave. Na nižu ocjenu Tsushime? Ma ne, mora da je čovjek krivo igrao igru, ipak nije svjetski recenzent. Pa ne muljaj mi oči time da su Emilijo i PS2Master jedini koji kure vatru Sonyjevim fanaticizmom na forumu kada to jednostavno nije istina.
I što je najbolje, sve "kritike" na račun TLoU2 nisu uopće došle zbog nekog PC vs. konzole djetinjastog konflikta, već zbog jednog potpuno nevezanog razloga za igre i to jako dobro znaš.
Treba li možda uvesti filtriranje riječi, da Hz, FPS ili takt nisu dozvoljene jer iz nekog razloga provociraju konzolaše? Mislim dajte prestanite biti osjetljive pahuljice. I ne mislim samo na konzolaše foruma, već sve forumaše, na sve se okidate i na sve reagirate kao da je osobni napad do te mjere da više nije moguće sprdati se na forumu.
munja To je klasika, kad nemaju na svojoj platformi dovoljno kvalitetnih igara pa imaju vrimena palamudit okolo
I ovoga ima u temama gdje uopće nema komentara nekih PC-aša ili uopće komentara. Provociranje nije ekskluzivno za platformu.