Sony potvrdio da će sve više PlayStation ekskluziva doći i na PC; Jesu li to onda više ekskluzive?
Kakva ste vi djeca
Flipper Pa kako je clickbait naslov? Nemojte me zajebavat stvarno. Znači, prošle godine Jim Ryan je rekao da će im fokus u budućnosti biti i dalje ekskluzive, MP naslovi i PC. Prije par mjeseci su istu stvar rekli svojim dioničarima i sad u financijskom izvješću treći puta kažu da će zbog povećanja profita igre ići na PC. Znači, jasno je apsolutno svima da će to tako biti. Ovo razmatranje je čista PR patka baš da se fenboji ne uzjebu što se i dogodilo. Ne samo kod nas, nego na svim portalima koji su napisali vijest. I svi su napisali jebemu da igre idu na PC. To je svima jasno. Potvrđeno je
Ti se cudis kak naslov moze bit clickbait? Pa ti ih i znas pisati, no.
Os da ja ti linkam clanke di nisu stavili explore pod navodnike? Evo
- Uređivano
Sony ce jos sa ex-exluzivama uvjerit PC gamere da moraju kupit PS ! Jer ako se navucu na tu kvalitetu sonyevi exluziva sigurno nece cekat jos 5 god da mogu odigrat nastavak igre ( ako se sony odluci portat igru)
Osobno da mi se igra ps ekskluziva, kupio bi konzu i odigrao. Ili posudio barem. Problem resen.
Sredacno!
- Uređivano
Mogu oni eksplorat samo preko nas fanova mrtvih.
Nismo mi proljevali krv, suze i znoj za Wipeout platine da bi tu istu igru kasnije igrale druge platforme sa svojim prljavim prstima. A ne, ne, ne...
- Uređivano
Sterlok Jer pazi on se smije već 5-6 godina jer se PC master rasa ubija od čekanja...kao da je neki problem kupiti jeftinu konzolu i igrati neku precijenjenu ekskluzivu. Nije, to je jeftino, uzeo i sam za 1300 kn novi slim na akciji i odigrao sve te dobre, zbilja dobre ali overhajpane ekskluzive.
Kak vam se nebi smijao? Jebete me bezveze, ja cu se vama smijat. Hahahahahahahahahahahahahaha. Ne kupuju svi konzole, no. Cekajte Bloodborne i dalje
PC peasants
Bit će na Epic besplatno prije ili poslije
Jel' vi čitate gluposti koje napišete ili samo kao galebi proletite i izbacite drek za sobom? Prestali ste biti sposobni napisati normalno nešto, konstruktivno argumentirati i poštivati tuđe (drugačije) razmišljanje? Korona vam je udarila u glavu?
Prestanite se ponašati kao balava dječurlija, ponašanje nekih je sramotno. Količina besramnog podjebavanja i provociranja je probila plafon. Koji vam je vrag više? Ako više niste sposobni za normalu komunikaciju dajte se javite pa vam odobrimo silent tretman, pa ćete biti na miru određeni period. Dobro i vama i svima ostalima.
Zaista smo se suzdržavali od opomena i banova, no nastavite li i dalje sa ovakvom količinom sranja, prorijedit ćemo vas. Dosta je bilo.
@Icek stvarno bi trebalo neke poslati na duže hlađenje. Komunikacija samo zbog određenih pojedinaca je užasna praktički od kada je počela veća posjećenost zbog dolaska novih konzola.
Stvarno nema smisla. Iskreno gubim volju za ikakvom komunikacijom ovdje, jer se samo svede na neko podjebavanje isfrustriranih pojedinaca. Peasant ovo, mustard ono, herci tamo, fps tu...ma ajde više...