Tuhy Foggy da nižu ocjenu Tsushimi i smeta vam kad se par članova pobunilo na to.

Ej ej mir tamo, nisam ti ja svjecki reviewer.

Nikad ni ne budes, uglavnom, dobro je za sve da igre dodju na PC, ja bi bil presretan da neke Nintendo igre dodju na plejku, i nikad ne budem shvatil zakaj nekome smetaju takve stvari, imas plejku? Imas, igraj i uzivaj i ne zamaraj se di je sve dostupna

@Tuhy mislim da nisi shvatio Ficin post u potpunosti. Pokusao je opisati situaciju gdje primjerice Fensi sav sretan igra Horizon i napise kako mu se fino vrti i dobro izgleda, pa krenu postovi kako igra igru staru 3 godine, jebalo ga brojanje piksela, da mora napisati kakva mu je igra i slicno...
    Sto se tice tlou2 i ocjene, najveci problem je sto ljudi koji obozavaju sve u ovoj igri pisu kako nitko nije napisao sto mu tocno smeta u prici (unatoc brojim postovima), dok s druge strane ne mozes pronaci niti konkretno sto je zapravo dobro u prici. Ne vidim puno licemjerja ovdje, jer ne radi se o RPGu da ocjena price ovisi o tome. Za ovaj japanski assassins creed nemam pojma, ne zalazim u temu, jer je japanska tematika

Tuhy Fensi ga je u međuvremenu "bacao" i sklapao neke kvazi stihove

1) ne znas ta opću opasnost...
    2) nemoj biti điber i spominjati tlou2 u svakom argumentu. Postao si fakat jebeno naporan sa time.
    3) moj smisao za humor nije djetinjast i glupav. Hvala lijepa. to mogu potvrdit jer sam to cuo od angry joea na streamu dok je bio potplaćen za apsolutni 10/10

Pa kako je clickbait naslov? Nemojte me zajebavat stvarno. Znači, prošle godine Jim Ryan je rekao da će im fokus u budućnosti biti i dalje ekskluzive, MP naslovi i PC. Prije par mjeseci su istu stvar rekli svojim dioničarima i sad u financijskom izvješću treći puta kažu da će zbog povećanja profita igre ići na PC. Znači, jasno je apsolutno svima da će to tako biti. Ovo razmatranje je čista PR patka baš da se fenboji ne uzjebu što se i dogodilo. Ne samo kod nas, nego na svim portalima koji su napisali vijest. I svi su napisali jebemu da igre idu na PC. To je svima jasno. Potvrđeno je. I ne vidim u tome problem stvarno. Evo, jesam trebao napisati "Sony želi..." U čemu je razlika? Ako želi, onda će to i napraviti. Tko ih može spriječiti da ne objave svoje vlastite igre na PC-u? Nitko. Da, PlayStation ekskluzive će doći na PC i to je sasvim jasno.

Evo ljudi su stavili ovo "explore" pod navodnike jer je svima jasno o čemu se radi. Ne budite ovce jbg.

Samo malo.
      Nisu svi koji su branili TLOU2 PS fenboji.
      I nije istina da se ljudi žale na hrpe negativnih postova da ne daju razloge zašto je priča loša, a postova ima hrpu. Bilo tko ako dođe u TLOU2 temu će vidjeti da je situacija suprotna.
      To je maksimum u koji ulazim na temu TLOU2 dok ljudi koje igra ne zanima ne shvate da ih igra ne zanima.

Drugo.
      @Tuhy
      Treba se samo prisjetiti sedme generacije kad je Playstation bio daleko najslabiji igrač i koliko je stanje na tadašnjem Gameplay forumu bilo toksično za ikoga tko nije igrao na plejci.

Prigovor protiv MGS4 je bio osuda na smrt.
      Iako je igra bila veliki downgrade kvalitete u odnosu na prethodnu.

Gran Turismo 5, igra koja izvan svog photo modea izgleda kao one mobilne igre koje stave napucane akcijske screenshote na store, a kad skineš igra je 2D puzzle.
      Nitko nije smio protiv toga.
      Bilo vas je po svim temama bile one Sony ili MS igara. Konstantne provokacije na Xbox teme čije su igre tad debelo gazile po PS3.

Naravno sad je situacija drugačija i bolja, ali ljepo se prisjetiti kakva je slika kad Sony NIJE dominantan u generaciji i kad Sony fanboji nisu većina nego misle da moraju ljudima objašnjavati koliko je njihova platforma special i jedinstvena sa najboljim ekskluzivama.

Jako brzo to ode u krajnost.

Bez ljutnje, ali jedino tko se ovdje uzjebo su pcmr ekipa koja se šepuri po temi. U svakoj ps temi krenu s podjebavanjem i onda kad se neki normalni igrač iznervira stavljaju mu etiketu fenboja. Tuhy, ja i velika većina ps igrača ovdje će reci kako je ovo super stvar za čitavu igraću industriju. Manja ekskluzivnost će dovesti do veće borbe za primatom u svijetu igara a to će u konačnici značiti vise kvalitetnih igara.

sandidam ne nuzno, ali sigurno moze dovesti do mogucnosti za vise kvalitetnih igara ili jednakog broj jos kvalitetnijih igara.

To sad znači da Sony voli svu svoju djecu jednako a ona koja su bila pod staklenim zvonom, sad moraju u pješčanik sa ostalima 😂

sandidam Bez ljutnje, ali jedino tko se ovdje uzjebo su pcmr ekipa koja se šepuri po temi. U svakoj ps temi krenu s podjebavanjem i onda kad se neki normalni igrač iznervira stavljaju mu etiketu fenboja

To je klasika, kad nemaju na svojoj platformi dovoljno kvalitetnih igara pa imaju vrimena palamudit okolo

Izgleda da je Sony-ju udarila moć u glavu...zaboravljaju da su upravo fanovi ti koji su im dali tu moć...sad u doba interneta nije problem organizirati globalni bojkot...pa će biti plakanja...

Fico Ovdje se Master nije uopće upecao nego je odmah stao u obrambeni stav čim se Sony spominje u poveznici s PC-em. Da bi stvar bila bolja, odjednom i negira uspjeh igre na PC-u.

Kakav obrambeni stav? Ajd ne izvrci pricu. Govorim ono sto je napisano u izvjescu, istrazivanje mogucnosti koje igre da izadju za PC ne znaci da je potvrdjeno da ce doc.
          Sto se tice HZD-a, jel port usran? Je. Rekoh, visoko mjesto na ljestvici ne znaci da se igra dobro prodala. Na Steamu je rang od 200k - 500 k. Da je port bolji, prodalo bi se bolje., al eto, nije.

renda Nikad ni ne budes

Oooo if it isn't the nakeljit ću ti svjecke recenzije ispod tvoje. Di si, šta ima? Imaš neku poantu iskrcavanja svog otrova osim jasne dosadašnje poruke ostavljanja gang-bang minus kalvarije naokolo foruma?

Mene osobno više brine nikad usraniji launch lineup za obje next-gen konzole. Ratchet nije day one launch ekskluziva. Bit će samo Spider-Man. Još se najviše veselim Outriders igri. 😃 Čak i generičnom Godfallu. 🙂 Xbox nema niti jednu igru nakon što je Halo odgođen. Mislim da ni GT7 nije launch igra.

munja

Ovakav način pisanja je čisto trollanje.
            Slobodno argumentiraj.

Kakva ste vi djeca 🤭

Flipper Pa kako je clickbait naslov? Nemojte me zajebavat stvarno. Znači, prošle godine Jim Ryan je rekao da će im fokus u budućnosti biti i dalje ekskluzive, MP naslovi i PC. Prije par mjeseci su istu stvar rekli svojim dioničarima i sad u financijskom izvješću treći puta kažu da će zbog povećanja profita igre ići na PC. Znači, jasno je apsolutno svima da će to tako biti. Ovo razmatranje je čista PR patka baš da se fenboji ne uzjebu što se i dogodilo. Ne samo kod nas, nego na svim portalima koji su napisali vijest. I svi su napisali jebemu da igre idu na PC. To je svima jasno. Potvrđeno je

Ti se cudis kak naslov moze bit clickbait? Pa ti ih i znas pisati, no.
            Os da ja ti linkam clanke di nisu stavili explore pod navodnike? Evo 😀

https://www.thesixthaxis.com/2020/08/29/sony-will-continue-to-explore-bringing-first-party-playstation-games-to-pc/

https://www.ign.com/articles/sony-is-exploring-the-idea-of-bringing-more-first-party-games-to-pc?amp=1

Sony ce jos sa ex-exluzivama uvjerit PC gamere da moraju kupit PS ! Jer ako se navucu na tu kvalitetu sonyevi exluziva sigurno nece cekat jos 5 god da mogu odigrat nastavak igre ( ako se sony odluci portat igru)