Nadolazeća će generacija pokazati da su generacije pojam prošlosti. Tehnologija toliko brzo napreduje da je jednostavno nepraktično imati kutiju koja se ne može unaprijediti, osim ako se planira izdavati Pro, ProPro i ProProPro verzija svake generacije, no onda se čovjek pita je li ipak isplativije si složiti neki PC pa ga nadograđivati.

Ovo nije neka PCMR spika, već treba biti realan i vidjeti da ovo što se događa trenutne generacije daje naznake promjena. PS4 Pro i Microsoftovih deset tisuća različitih verzija Xboxa jednostavno su nepraktični. Sada kako se miče ekskluzivnost, sve više se otvaraju vrata većoj popularizaciji PC-a kao platforme za igranje. Tim više što i na PC-u možeš složiti da se spojiš na ogromnu telku, ubaciš kontroler, zavališ se u fotelju i igraš kao da je konzola, samo što ju nećeš morati mijenjati novijom inačicom za 3 mjeseca.

Fico Slan si ko perec jer Sony izbacuje igre na PC-u, a što je najbolje, to je odlična stvar za industriju. Ekskluzivnost je loša.

Nema veze ak je na vrhu. Mjesto ne ljestvici ne znači da su brojke dobre. To si odavno trebao vidjeti kad sam pisao teme o prodajnim rezultatima. Nisam slan ko perec, a ti si kiseo ko krastavac jer tipkaš bezveznjarije. Govorim razumno i znam kak će biti. Nećeš vidjet PS5 naslove na PC u idućih 3-4 godine. S razlogom. Za PS4 naslove koji već budu, no. Vi PC-aši još čekate jebeni Blooborne, a nadate se da će Sony portat igre na PC samo tako LOL

fensisuperstar pričaš gluposti.

A-a

PS2MASTER a ti si kiseo ko krastavac jer tipkaš bezveznjarije

PS2MASTER DESTROYS FicoLegend with FACTS and LOGIC

Za osobu koja toliko voli Sony, jako ti smeta njegov uspjeh.

Mi fanovi to nećemo dozvoliti. A sad laku noć.

Fico PS2MASTER DESTROYS FicoLegend with FACTS and LOGIC

Za osobu koja toliko voli Sony, jako ti smeta njegov uspjeh.

Uvijek je tako.

Vi PC-aši još čekate jebeni Blooborne, a nadate se da će Sony portat igre na PC samo tako LOL. Daj malo razmišljaj. Ak nisi primjetio, Sony je u izvješću ponovio ono što je rekao prije skoro pola godine, a Hermen Hulst ti je rekao ovo :

PSB: Speaking of experimentation, there have been rumors of a Horizon Zero Dawn complete edition that might be coming to PC… can you confirm or deny that?
      HH: Yes, I can confirm that Horizon Zero Dawn is coming to PC this summer…. There will be more information coming from Guerrilla, from the new studio directors [Michiel van der Leeuw, JB van Beek, and Angie Smets] pretty soon.

PSB: PlayStation is no stranger to publishing titles on the PC, but Horizon: Zero Dawn is one of the largest games to make that leap. Is there anything you would say to PlayStation fans? What does it mean for the future?
      HH: Sure. I think it’s important that we stay open to new ideas of how to introduce more people to PlayStation, and show people maybe what they’ve been missing out on.

And to maybe put a few minds at ease, releasing one first-party AAA title to PC doesn’t necessarily mean that every game now will come to PC. In my mind, Horizon Zero Dawn was just a great fit in this particular instance. We don’t have plans for day and date [PC releases], and we remain 100% committed to dedicated hardware.

https://blog.playstation.com/2020/03/10/hermen-hulst-qa-interview-with-head-of-playstations-worldwide-studios/comment-page-2/

Ja samo čekam koja će sljedeća "velika ekskluziva" doći na PC da Playstation ekipa počne opet razbijati konzole. Sve mi se čini da bi Persona 5 mogla biti sljedeća žrtva uz Bloodborne.

Žalosno je kako se ljudi uzrujavaju oko takvih stvari, kao djeca u vrtiću koja ne žele s drugima dijeliti igračke - samo su u ovom slučaju ljudi od 30+ godina a ne predškolci.

prayer Sve mi se čini da bi Persona 5 mogla biti sljedeća žrtva uz Bloodborne.

Žalosno je kako se ljudi uzrujavaju oko takvih stvari, kao djeca u vrtiću koja ne žele s drugima dijeliti igračke - samo su u ovom slučaju ljudi od 30+ godina a ne predškolci.

Pa Bloodborne nije ni izašo za PC, a spominješ ga kao žrtvu LOL. Onda meni neko veli da pričam gluposti. Pa vi se uzrujavate čekajući ga već 6 i po godina. Ja vam se smijem u facu samo. 😁

Igrao sam ga na konzoli i na tih 30 fpsa, i to nestabilnih izazivao je muku u želucu.

PS2MASTER Vi PC-aši još čekate jebeni Blooborne

Ne moraš me etiketirati, za razliku od tebe igram na svemu što ima igre koje me interesiraju, bila to konzola, PC ili mobitel. Brendovi mi ne znače puno s obzirom da se kvaliteta može naći na različitim mjestma i kod različitih proizvođača. Ako Sony napravi dobru igru, ja sam sretan jer je to dobro za industriju. Ako Microsoft napravi dobru igru, ja sam sretan jer je to dobro za industriju. Ako Valve napravi dobru igru, isto sam sretan jer, pogađaš, dobro je za industriju.

Moj jedini razlog što sam se osvrnuo na tvoje objave je što si ne mogu predočiti da imaš više od 30 godina kada pišeš...

Ja vam se smijem u facu samo.

... ovakve stvari.

I moja je krivica što se nisam naviknuo na to u već pola desetljeća što sam na FFA, no nikako mi ne sjeda to.

And to maybe put a few minds at ease

Ovo je točno ono o čemu pričam. Kultovsko štovanje Sonyja jer nekima smeta tuđa sreća. Meni je to nezrelo, ali što je tu je.

odigrao sam skoro sve te ekskluzive i dobre su to igre, ali ne toliko dobre koliko ih fanbojevi hajpaju. a zanimljivo kad igra ode na PC više ju i ne spominju...patologija.

Fico Moj jedini razlog što sam se osvrnuo na tvoje objave je što si ne mogu predočiti da imaš više od 30 godina kada pišeš...

... ovakve stvari.

I moja je krivica što se nisam naviknuo na to u već pola desetljeća što sam na FFA, no nikako mi ne sjeda to.

Kak vi meni, tako ja vama. Navikni se. Il već si trebao.

Ne moraš me etiketirati, za razliku od tebe igram na svemu što ima igre koje me interesiraju,

Vi mene stalno etiketirate, pa šta

And to maybe put a few minds at ease

Ovo je točno ono o čemu pričam. Kultovsko štovanje Sonyja jer nekima smeta tuđa sreća. Meni je to nezrelo, ali što je tu je.

Mislim da je on mislio na vas PC-aše da se ne nadate svakoj Sonyevoj igri na PC-u

Kao sto je @Fico napisao: "Ekskluzivnost je loša". Oustalom, ne vidim ništa loše u tome da se ekskluzive s PS-a pojave na PC. Sigurno se neće pojaviti isti dan, tj iste godine. Ovo s HZD - da se čeka tri godine mi je sasvim prihvatljivo. Ako samim time mogu dati financijski doprinos tim studijima, zašto ne? Iako sam pripadnik PC klana, ruku na srce, PS ima daleko najbolje ekskluzive i želim ih vidjeti na steamu.

fensisuperstar vrtim ja 144 ponekad ali moj monitor ne vrti

144Hz malo po malo postaje standard, čak i low budget tier monitori dobivaju 144Hz sa Adaptive Syncom 🙂

herc ne vidim ništa loše u tome da se ekskluzive s PS-a pojave na PC

Naglasak na to da ti ne vidiš, njima ta eksluzivnost znači kao suho zlato i kad im se to oduzme dignu takvu halabuku da je to za nepovjerovati.