Možda onda ipak kupim rtx 3060/70 umjesto konzole...i tak na PC imam veliku bazu igara. stalno me cimaju sad lijevo, sad desno...

fensisuperstar

Ma znam ja otkud je, al loše ti ispalo.

Vostalom, ovo stoji u izvješču : "We will explore expanding our 1st party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability "

To nije potvrda ičeg da će doć na PC. Ako će i doć, onda će se neko načekat.

PS2MASTER ma jesu. I ranije su to pričali, sad su dodatno potvrdili.
    Jasno je na što misle. I to nije ništa loše. Nije da će biti day one na PC-u ili da će sad igre first party studija biti lošije.

Hvala Sony!

Giphy - Sassy Honey Boo Boo GIF

PS2MASTER Stari moj igra je top seller na Steamu i još su problemi većinom popravljeni vrlo brzo nakon izlaska. Slan si ko perec jer Sony izbacuje igre na PC-u, a što je najbolje, to je odlična stvar za industriju. Ekskluzivnost je loša.

Nadolazeća će generacija pokazati da su generacije pojam prošlosti. Tehnologija toliko brzo napreduje da je jednostavno nepraktično imati kutiju koja se ne može unaprijediti, osim ako se planira izdavati Pro, ProPro i ProProPro verzija svake generacije, no onda se čovjek pita je li ipak isplativije si složiti neki PC pa ga nadograđivati.

Ovo nije neka PCMR spika, već treba biti realan i vidjeti da ovo što se događa trenutne generacije daje naznake promjena. PS4 Pro i Microsoftovih deset tisuća različitih verzija Xboxa jednostavno su nepraktični. Sada kako se miče ekskluzivnost, sve više se otvaraju vrata većoj popularizaciji PC-a kao platforme za igranje. Tim više što i na PC-u možeš složiti da se spojiš na ogromnu telku, ubaciš kontroler, zavališ se u fotelju i igraš kao da je konzola, samo što ju nećeš morati mijenjati novijom inačicom za 3 mjeseca.

Fico Slan si ko perec jer Sony izbacuje igre na PC-u, a što je najbolje, to je odlična stvar za industriju. Ekskluzivnost je loša.

Nema veze ak je na vrhu. Mjesto ne ljestvici ne znači da su brojke dobre. To si odavno trebao vidjeti kad sam pisao teme o prodajnim rezultatima. Nisam slan ko perec, a ti si kiseo ko krastavac jer tipkaš bezveznjarije. Govorim razumno i znam kak će biti. Nećeš vidjet PS5 naslove na PC u idućih 3-4 godine. S razlogom. Za PS4 naslove koji već budu, no. Vi PC-aši još čekate jebeni Blooborne, a nadate se da će Sony portat igre na PC samo tako LOL

fensisuperstar pričaš gluposti.

A-a

PS2MASTER a ti si kiseo ko krastavac jer tipkaš bezveznjarije

PS2MASTER DESTROYS FicoLegend with FACTS and LOGIC

Za osobu koja toliko voli Sony, jako ti smeta njegov uspjeh.

Mi fanovi to nećemo dozvoliti. A sad laku noć.

Fico PS2MASTER DESTROYS FicoLegend with FACTS and LOGIC

Za osobu koja toliko voli Sony, jako ti smeta njegov uspjeh.

Uvijek je tako.

Vi PC-aši još čekate jebeni Blooborne, a nadate se da će Sony portat igre na PC samo tako LOL. Daj malo razmišljaj. Ak nisi primjetio, Sony je u izvješću ponovio ono što je rekao prije skoro pola godine, a Hermen Hulst ti je rekao ovo :

PSB: Speaking of experimentation, there have been rumors of a Horizon Zero Dawn complete edition that might be coming to PC… can you confirm or deny that?
            HH: Yes, I can confirm that Horizon Zero Dawn is coming to PC this summer…. There will be more information coming from Guerrilla, from the new studio directors [Michiel van der Leeuw, JB van Beek, and Angie Smets] pretty soon.

PSB: PlayStation is no stranger to publishing titles on the PC, but Horizon: Zero Dawn is one of the largest games to make that leap. Is there anything you would say to PlayStation fans? What does it mean for the future?
            HH: Sure. I think it’s important that we stay open to new ideas of how to introduce more people to PlayStation, and show people maybe what they’ve been missing out on.

And to maybe put a few minds at ease, releasing one first-party AAA title to PC doesn’t necessarily mean that every game now will come to PC. In my mind, Horizon Zero Dawn was just a great fit in this particular instance. We don’t have plans for day and date [PC releases], and we remain 100% committed to dedicated hardware.

https://blog.playstation.com/2020/03/10/hermen-hulst-qa-interview-with-head-of-playstations-worldwide-studios/comment-page-2/

Ja samo čekam koja će sljedeća "velika ekskluziva" doći na PC da Playstation ekipa počne opet razbijati konzole. Sve mi se čini da bi Persona 5 mogla biti sljedeća žrtva uz Bloodborne.

Žalosno je kako se ljudi uzrujavaju oko takvih stvari, kao djeca u vrtiću koja ne žele s drugima dijeliti igračke - samo su u ovom slučaju ljudi od 30+ godina a ne predškolci.

prayer Sve mi se čini da bi Persona 5 mogla biti sljedeća žrtva uz Bloodborne.

Žalosno je kako se ljudi uzrujavaju oko takvih stvari, kao djeca u vrtiću koja ne žele s drugima dijeliti igračke - samo su u ovom slučaju ljudi od 30+ godina a ne predškolci.

Pa Bloodborne nije ni izašo za PC, a spominješ ga kao žrtvu LOL. Onda meni neko veli da pričam gluposti. Pa vi se uzrujavate čekajući ga već 6 i po godina. Ja vam se smijem u facu samo. 😁

Igrao sam ga na konzoli i na tih 30 fpsa, i to nestabilnih izazivao je muku u želucu.