prayer ekipi koja razbija svoje konzole samo zbog toga što je igra stara 3 godine došla na PC gdje se vrti kako spada.
Zbog čega bi postupke takvih budala (idiota je uvijek bilo) trebalo povezivati sa ovim forumom?
Jel itko to ovdje napravio?
Ovdje postoje dvojica koje možemo okarakterizirati kao "malo jače" fanove Playstationa, ali svi smo se već navikli na njih i ne treba radi dvoje ljudi "žigosat" sve koji preferiraju PS4.
Da ja na temelju vas nekoliko procjenjujem PC zajednicu, ne bi ispao baš lijepi zaključak 😉.
Fico Ovdje se Master nije uopće upecao nego je odmah stao u obrambeni stav čim se Sony spominje u poveznici s PC-em
Pa i nije nešto krivo rekao.
Vijest nije apsolutno nikakva 100%-tna potvrda o dolasku PS exkluziva na Pc već je navedeno da razmatraju.
Vjerojatno bude, možda nebu, ali ovo bome nije nikakva potvrda i Master je to jasno istaknuo. A po naslovu se može zaključiti posve druga stvar.
Što je Ps2master krivo reko?
Jel počeo pljuvat krv što će neka Ps ex doć na Pc?
Jel razbijao konzolu i snimao ogorčene videe?
Nije, samo je normalno u 2-3 posta rekao da nije 100% potvrđeno što i jasno piše u tekstu.
Fensi ga je u međuvremenu "bacao" i sklapao neke kvazi stihove, Player je ubacio neku "bye Sony" spiku, Sterlok je počeo s nekim slikama.
Sprdancija i zajebancija s njihove strane? Apsolutno.
Djetinjasta i glupava?
Apsolutno... Ja tu ne vidim neko "veselje što nabrijana igra dolazi na nabrijanu mašinu", nego, onak, 5-6 nepotrebnih postova bez kojih se itekak može jer ne doprinose ičemu. Al tebi su takvi postovi "iskazivanje veselja".... De me nemoj 🙂
Reci mi, kad si već toliko objektivan i neutralan, što je Ps2master u prva 2 posta krivo rekao osim što je negirao naslov vijesti?
Meni prvom on i Emiliju znaju ić na onu stvar, al sad ga serete bezveze.