Fico Moj jedini razlog što sam se osvrnuo na tvoje objave je što si ne mogu predočiti da imaš više od 30 godina kada pišeš...

... ovakve stvari.

I moja je krivica što se nisam naviknuo na to u već pola desetljeća što sam na FFA, no nikako mi ne sjeda to.

Kak vi meni, tako ja vama. Navikni se. Il već si trebao.

Ne moraš me etiketirati, za razliku od tebe igram na svemu što ima igre koje me interesiraju,

Vi mene stalno etiketirate, pa šta

And to maybe put a few minds at ease

Ovo je točno ono o čemu pričam. Kultovsko štovanje Sonyja jer nekima smeta tuđa sreća. Meni je to nezrelo, ali što je tu je.

Mislim da je on mislio na vas PC-aše da se ne nadate svakoj Sonyevoj igri na PC-u

Kao sto je @Fico napisao: "Ekskluzivnost je loša". Oustalom, ne vidim ništa loše u tome da se ekskluzive s PS-a pojave na PC. Sigurno se neće pojaviti isti dan, tj iste godine. Ovo s HZD - da se čeka tri godine mi je sasvim prihvatljivo. Ako samim time mogu dati financijski doprinos tim studijima, zašto ne? Iako sam pripadnik PC klana, ruku na srce, PS ima daleko najbolje ekskluzive i želim ih vidjeti na steamu.

fensisuperstar vrtim ja 144 ponekad ali moj monitor ne vrti

144Hz malo po malo postaje standard, čak i low budget tier monitori dobivaju 144Hz sa Adaptive Syncom 🙂

herc ne vidim ništa loše u tome da se ekskluzive s PS-a pojave na PC

Naglasak na to da ti ne vidiš, njima ta eksluzivnost znači kao suho zlato i kad im se to oduzme dignu takvu halabuku da je to za nepovjerovati.

fensisuperstar

Yep.

herc Kao sto je @FicoLegend napisao: "Ekskluzivnost je loša". Oustalom, ne vidim ništa loše u tome da se ekskluzive s PS-a pojave na PC. Sigurno se neće pojaviti isti dan, tj iste godine. Ovo s HZD - da se čeka tri godine mi je sasvim prihvatljivo. Ako samim time mogu dati financijski doprinos tim studijima, zašto ne? Iako sam pripadnik PC klana, ruku na srce, PS ima daleko najbolje ekskluzive i želim ih vidjeti na steamu.

Moj bet da će na PC doć GOW iduće godine.

prayer Naglasak na to da ti ne vidiš, njima ta eksluzivnost znači kao suho zlato i kad im se to oduzme dignu takvu halabuku da je to za nepovjerovati.

Kolko vidim, vi tu PC-aši dižete halabuku bezveze i izvrćete priču da će Sony počet izdavat svoje PS igre na PC samo tako. Vi tek trebate dobit neke veće PS4 ekskluzive u nekom broju. Ja vas podsećam što je Hulst rekao prije pola godine. A usto i zaboravljate ( možda i namjerno ) da Sony želi prodat konzole, a sa prodajom konzola mora biti i dobra EKSKLUZIVA da se konzola proda, onda meni govorite da pišem gluposti, da sam slan ko perec. LOL

PS2MASTER sve što si sada napisao upravo opisuje ovo što sam gore rekao. Trebaš se jednostavno pomiriti sa činjenicom da će Sony sve manje i manje ekskluziva imati, bar pravih i da je to ultimativno dobro za svakoga pa čak i za tebe koji nebi dijelio svoje igračke s drugima. No otom potom.

prayer sve što si sada napisao upravo opisuje ovo što sam gore rekao. Trebaš se jednostavno pomiriti sa činjenicom da će Sony sve manje i manje ekskluziva imati, bar pravih i da je to ultimativno dobro za svakoga pa čak i za tebe koji jebi dijelio svoje igračke s drugima. No otom potom.

Što si napisao? Govorim stalno, na PC tek trebaju doć neke veće PS4 ekskluzive. Na PS5 igre zaboravi u neko dogledno vrijeme. Nije isto PS4 ekskluziva i PS5 ekskluziva

PS2MASTER Pa gle, prije par godina niti u ludilu nebi pomislili da će PS4 ekskluzive doći na PC no ipak eto, tu smo. Sony-u je u interesu kao svima zarađivati novce. Ako igra izađe na PC i na Playstation Sony tu ne gubi već zarađuje ekstra posto se više isplati kupiti konzolu nego PC. Te Twitter spačke i što je baba rekla kazala prije 6 mj. zaboravi. Novac je ovdje uvijek broj jedan i drago mi je da Sony napokon izvlači glavu iz pijeska te vidi koliko PC tržište zapravo ima potencijala.

prayer Ako igra izađe na PC i na Playstation Sony tu ne gubi već zarađuje ekstra posto se više isplati kupiti konzolu nego PC.

Gubi. Jer treba prodat konzolu i to im je cilj. Ti nećeš kupit konzolu, tj. PS5 ako objave da Ratchet novi izlazi za PC iduće godine, jel.

prayer Pa gle, prije par godina niti u ludilu nebi pomislili da će PS4 ekskluzive doći na PC no ipak eto, tu smo

Ja sam znao da će počet dolazi neke igre čim su izbacili Quantum Dreamsove igre za PC.

Launch postava PS5 ekskluziva je izuzetno... Bogata. 🙃
                  Konzolu će za blagdane prodavati novi CoD i Fortnite, a ne Spidey ekspanzija lol.

Ništa čudno da Sony širi bazu kupaca za svoje igre, PC im ionako nikada nije bio konkurentska platforma.

Ma kakve eksluzive na PCu. To je Sonyu usputna zarada u ovo moderno doba gaminga, gdje je sve teze, sve skuplje i vremenski sve duze izdati top AAA naslov. Ograniciti ga samo za PS5 ima smisla u kontekstu prodaje uredaja koji sluzi samo i iskljucivo za igranje. Takav uredaj ili mora imati svoje igre ili mora zivjeti na servisu, Sony se opredjelio na ovo prvo.
                  PC nije takav uredaj, jer uza sve gaming komponente to postaje samo njegova sposobnost, dok i dalje mu stoji opis personal computer.
                  Dolazak Sonyevih igara njima znaci dodatnu zaradu, same igre ce uvijek doci sa zakasnjenjem na PCu, a i djelomicno rijesavaju problem gubitka novca na preprodaji igara.

P. S. cijela ova rasprava se zapravo svodi na to da nastojite isprovocirati Mastera

PS2MASTER Pa gle tu sE recimo slažem. Osobno bih kupio no sigurno ne samo radi te igre. No isto tako imaš ljudi koje zaboli ona stvar za Playstation i Ratchet & Clank ili jednostavno imaju PC a nemaju para za konzolu ili možda čak potpuno nešto treće - točno tu Sony gubi novce a ne na pričama što bi bilo kad bi bilo.

To što si spomenuo gore je vrlo lako riješiv problem u obliku vremenskih ekskluziva tipa FF VII Remake ili kao što je bio FF XIV. Na taj način Sony zaradi na prodaji konzole i još fino kasnije zaradi na prodaji na PC. Svi sretni i zadovoljni.

Vi PCMR kad (i ako) dobijete Bloodborne će bit isto ko da su portali prvu verziju Minesweeper-a na PS4 ili PS5.
                  Čitanjem vaših 'odgovora' meni se čini da vi samo bacate udicu i da želite isprovocirati.
                  Ja igram PS zato jer mi je to bila prva konzola i odrastao sam uz nju. Čak mogu reć i da sam veliki fanboy.

prayer 60 FPS je sada novi peasantski gimmick. Samo 144 bajo!
                  fensisuperstar vrtim ja 144 ponekad ali moj monitor ne vrti

Fico Moj jedini razlog što sam se osvrnuo na tvoje objave je što si ne mogu predočiti da imaš više od 30 godina kada pišeš...

Ti Filipe si isto počeo srat. 😆

(EDIT: totalno nepovezano, ali ko ga jebe)

Ja sam uvjeren da ćemo nadolazeću generaciju svaku Sony ekskluzivu dobiti na PC kad ona na konzoli dosegene PS Hits (nekadašnji platinum) status.

Masteru manje soli, pozval ti budem Gordona Ramseya.

Kolko se neki raduju tim Playstation exkluzivama koje nakon par godina dođu na Pc, pomislio bi čovjek da nemate inače što igrat na njemu... 🤔

@Tuhy sad si izvalio glupost. Dobra igra je dobra igra.
                  zato sam i kupio Horizon.
                  also već imam spremne pare za bloodborne.

Ima se što igrati.

dok riješim Shadow of War i Horizon (ostao mi zadnji quest) i par collectibles igrat ću quantum break i onda control.

Izvaljujete vi gluposti unazad 57 postova.

Naravno da se Master uvijek ulovi i da počne i on neobjektivno, al prvo si sa prcanjem počeo ti, a zatim i Player, odnosno, standardno ista ekipa.

Umjesto da vas čovjek jednostavno ignorira te ovakve teme ostanu na 3-4 "isuse, igrat ću staru Ps4 exkluzivu u 1080p/60hz, diže mi se, ich komme ich šprice" posta, čovjek se navuče na vaše postove i na ovakve naslove i onda ga se kolektovno jebe i naravno da Ps2master ispada salty tvrdoglavi konzolaš.

Svi znamo kolko on zna sjebat kajlu sa svojom tvrdoglavošću oko Sonya, al meni su ovakve teme cancer ovog foruma i fail za bilo kakvu objektivnu raspravu.

Naravno da ja pretjerujem sa gornjim postom, al znam i zašto sam ga napisal...

Tuhy isuse, igrat ću staru Ps4 exkluzivu u 1080p/60hz, diže mi se, ich komme ich šprice

Na tren izuzmimo da nitko ovdje se nije sprdao oko stare ekskluzive ili toga kako izgleda. Najiskrenije, što je tu točno provociranje?

Ljudi igraju na PC-u. Vesele se kada dođe dobra igra na PC. Vesele se jer će moći svoju nabrijanu kantu iskoristiti da nabrijane igre potegnu u nabrijanom prikazu. Što tu točno provocira konzolaše?

Ako su si složili brutalnu mašinu za igranje igara jer vole gurati performanse do granica, zašto se ne bi veselili? Ovo je Sonyjev forum, to je jasno, većina ljudi igra na PS-u, ali zašto vam smeta kada se ljudi vesele igrama na PC-u? Ovdje se Master nije uopće upecao nego je odmah stao u obrambeni stav čim se Sony spominje u poveznici s PC-em. Da bi stvar bila bolja, odjednom i negira uspjeh igre na PC-u. Što je najbolje, to je velikom većinom i čista sprdnja. Ima izuzetaka, apsolutno, ali većina toga s PCMR je čista sprdačina ili entuzijazam prema igranju na najboljim mogućim postavkama. Nekome je to gušt i zašto bi nekome to smetalo?

S druge strane, jedna ekskluziva dobije ispod 8 i odmah se baca drvlje i kamenje i odmah se zna da se recenzentu nije dalo igrati, ne voli igrati takve igre i sto ostalih predrasuda. Tako da molim te, Sonyjev kult je itekako prisutan ovdje i daleko od nevinašca kojim se predstavlja. Jadan Sony jer ga PCMR maltretira stalno. Da se ne shvaća svaka sprdnja ozbiljno i reagira kao da se vlastitu djecu napada, možda bi rasprave bile ne samo objektivnije, nego i opuštenije i zabavnije.

Ako te konkretno zanima, pogledaj reakcije ovdje na samu pomisao da Sonyjeve igre dotaknu PC i usporedi ih s onima o dolasku Divinityja ili Pillars of Eternityja na konzole. Vidjet ćeš kako se oni koji su odigrali igru vesele tome što će još više ljudi iskusiti nešto što je kvalitetno i u to sam 100% siguran jer sam i sam pisao komentare po takvim člancima.