Pročitaj na portalu
Članak

Sony potvrdio da će sve više PlayStation ekskluziva doći i na PC; Jesu li to onda više ekskluzive?

Fantastična vijest stiže za sve vas koji imate samo PC, a željeli biste igrati PlayStation ekskluzive. U financijskom izvještaju koje je Sony izbacio prije nekoliko sati, potvrđeno je nekoliko stvari koje nas itekako vesele.

Pola dva, Fensi u ekstazi, samo Emilijo u depresivnoj fazi.

PS2MASTER
uzalud sunce sja
kad mi u srcu padaju kiše
Plejku ne vidim od PCa
otkad exluziva nema višeeee

edit:

pošto netko ne zna original i brka ga sa hauiku pjesmama.

Neka ne seru i neka navaje Bloodbrone za PC već jednom!!!!! @fensisuperstar i ja smo na aparatima već 3 mj zbog toga!!!!!!1

i tak je ostalo jako malo PS ekskluziva, barem onih zvučnijih.
    Logičan potez, sobzirom da je konzola konačno dovoljno dobra da bi se sama prodavala. Ne moraju više dobrim igrama prodavati loš hardver.
    još da ukinu online porez i konačno mogu postati fer kompanija.

Možda onda ipak kupim rtx 3060/70 umjesto konzole...i tak na PC imam veliku bazu igara. stalno me cimaju sad lijevo, sad desno...

fensisuperstar

Ma znam ja otkud je, al loše ti ispalo.

Vostalom, ovo stoji u izvješču : "We will explore expanding our 1st party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability "

To nije potvrda ičeg da će doć na PC. Ako će i doć, onda će se neko načekat.

PS2MASTER ma jesu. I ranije su to pričali, sad su dodatno potvrdili.
        Jasno je na što misle. I to nije ništa loše. Nije da će biti day one na PC-u ili da će sad igre first party studija biti lošije.

Hvala Sony!

Giphy - Sassy Honey Boo Boo GIF