PS2MASTER Sterlok Ovisi koliko im TSMC može naštancati chipova Ocito dovoljno kad su digli sa 5 na 10 milja
boja1964 Flipper SD ima internet trgovinu. Tvoje je samo da ubaciš karticu i konzola ti dolazi pred vrata.
PS2MASTER Flipper Flipper bumo vidjeli. Nadam se, samo tko će ih distribuirati kad zatvore pola granica? Mario
Zero Sumnjam da si novo zatvaranje mogu priuštiti i one najbogatije zemlje. Mi sigurno ne možemo i rečeno je da takvih drastičnih mjera neće biti. U najgorem slučaju morat će se nositi maske na svakom javnom prostoru i to je to. Život ide dalje.
Nexus Nitko neće zatvarati ni imati nation wide lockdowne. Svi su skužili da su pretjerali u reakciji i da zapravo nema nikakve potrebe za nečim takvim.
JoelDrake boja1964 Infomark bude najpovoljniji sve mi se čini, btw tko ne želi karticu i net uvijek je tu opcija plaćanje pouzećem!
prayer JoelDrake Po kojoj logici Infomark dobiva jeftinije konzole od Sancte koja službeni distributer Playstationa u HR?
biver Osobno sto vise odgadjaju meni bolje. Kad bih mogao birati, 2022. bi mi bila idealna za izlazak next gen komzola. Imam i previse igara pa ni do tada se sve nece odigrat.
turok99 PS4 sam uzeo iz Slovenije zajedno sa Destiny1, GLSom na kućna vrata plaćanje pouzećem i to 800 kn jeftinije nego bilo gdje u Hr tako da....
pravednik Tako da je sve jasno, izbora ima. Nikad nisam kužio to da baš mora biti kupljeno u HR pogotovo sad kad je sve dostupno a jamstvo vrijedi svugdje.
Tbone1404 Mislim da su to gluposti, 2013 nismo jos bili u EU mozda zato se duže čekalo. Kad je dosao Ps4 pro-a u EU i kod nas? (mislim da je to bitniji podatak)
boja1964 Tbone1404 Sva velika tržišta poput britanskog, njemačkog i francuskog bila su u prvom valu a mi u drugom valu. Nema to s ničim veze osim s veličinom i važnošću tržišta za sony. Znači, dobili smo konzolu tri mjeseca nakon njih.
weky Tbone1404 Mislim da su to gluposti, 2013 nismo jos bili u EU mozda zato se duže čekalo. I Slovenija je duže čekala, a bili su u Šengenu.
Sterlok boja1964 Sva velika tržišta poput britanskog, njemačkog i francuskog bila su u prvom valu a mi u drugom valu. kažu Slovenci da je kod nas počeo treći val 😃