PS2MASTER Zero Al srsly, nije li bila vijest da je Sony povećao proizvodnju PS5 za 50%, na oko 10 milijuna (više nego dvostruko u odnosu na PS4 launch) baš zato jer im je korona kriza sjela ko budali šamar? Yep
PS2MASTER Sterlok Ovisi koliko im TSMC može naštancati chipova Ocito dovoljno kad su digli sa 5 na 10 milja
boja1964 Flipper SD ima internet trgovinu. Tvoje je samo da ubaciš karticu i konzola ti dolazi pred vrata.
PS2MASTER Flipper Flipper bumo vidjeli. Nadam se, samo tko će ih distribuirati kad zatvore pola granica? Mario
Zero Sumnjam da si novo zatvaranje mogu priuštiti i one najbogatije zemlje. Mi sigurno ne možemo i rečeno je da takvih drastičnih mjera neće biti. U najgorem slučaju morat će se nositi maske na svakom javnom prostoru i to je to. Život ide dalje.
Nexus Nitko neće zatvarati ni imati nation wide lockdowne. Svi su skužili da su pretjerali u reakciji i da zapravo nema nikakve potrebe za nečim takvim.
JoelDrake boja1964 Infomark bude najpovoljniji sve mi se čini, btw tko ne želi karticu i net uvijek je tu opcija plaćanje pouzećem!
prayer JoelDrake Po kojoj logici Infomark dobiva jeftinije konzole od Sancte koja službeni distributer Playstationa u HR?
biver Osobno sto vise odgadjaju meni bolje. Kad bih mogao birati, 2022. bi mi bila idealna za izlazak next gen komzola. Imam i previse igara pa ni do tada se sve nece odigrat.
turok99 PS4 sam uzeo iz Slovenije zajedno sa Destiny1, GLSom na kućna vrata plaćanje pouzećem i to 800 kn jeftinije nego bilo gdje u Hr tako da....
pravednik Tako da je sve jasno, izbora ima. Nikad nisam kužio to da baš mora biti kupljeno u HR pogotovo sad kad je sve dostupno a jamstvo vrijedi svugdje.
Tbone1404 Mislim da su to gluposti, 2013 nismo jos bili u EU mozda zato se duže čekalo. Kad je dosao Ps4 pro-a u EU i kod nas? (mislim da je to bitniji podatak)
boja1964 Tbone1404 Sva velika tržišta poput britanskog, njemačkog i francuskog bila su u prvom valu a mi u drugom valu. Nema to s ničim veze osim s veličinom i važnošću tržišta za sony. Znači, dobili smo konzolu tri mjeseca nakon njih.
weky Tbone1404 Mislim da su to gluposti, 2013 nismo jos bili u EU mozda zato se duže čekalo. I Slovenija je duže čekala, a bili su u Šengenu.
Sterlok boja1964 Sva velika tržišta poput britanskog, njemačkog i francuskog bila su u prvom valu a mi u drugom valu. kažu Slovenci da je kod nas počeo treći val 😃