Nitko neće zatvarati ni imati nation wide lockdowne. Svi su skužili da su pretjerali u reakciji i da zapravo nema nikakve potrebe za nečim takvim.

Flipper

Flipper bumo vidjeli. Nadam se, samo tko će ih distribuirati kad zatvore pola granica?

Mario

boja1964
Infomark bude najpovoljniji sve mi se čini, btw tko ne želi karticu i net uvijek je tu opcija plaćanje pouzećem!

JoelDrake Po kojoj logici Infomark dobiva jeftinije konzole od Sancte koja službeni distributer Playstationa u HR?

Icek Day one tj na launchu sumnjam da će igdje u HR biti jeftinije nego u Sancti 🙂

Osobno sto vise odgadjaju meni bolje. Kad bih mogao birati, 2022. bi mi bila idealna za izlazak next gen komzola. Imam i previse igara pa ni do tada se sve nece odigrat.

PS4 sam uzeo iz Slovenije zajedno sa Destiny1, GLSom na kućna vrata plaćanje pouzećem i to 800 kn jeftinije nego bilo gdje u Hr tako da....

Tako da je sve jasno, izbora ima.

Nikad nisam kužio to da baš mora biti kupljeno u HR pogotovo sad kad je sve dostupno a jamstvo vrijedi svugdje.

Mislim da su to gluposti, 2013 nismo jos bili u EU mozda zato se duže čekalo.
        Kad je dosao Ps4 pro-a u EU i kod nas?
        (mislim da je to bitniji podatak)

Ne virujen da ce bit ikakvih odgoda

Tbone1404
          Sva velika tržišta poput britanskog, njemačkog i francuskog bila su u prvom valu a mi u drugom valu. Nema to s ničim veze osim s veličinom i važnošću tržišta za sony. Znači, dobili smo konzolu tri mjeseca nakon njih.

Tbone1404 Mislim da su to gluposti, 2013 nismo jos bili u EU mozda zato se duže čekalo.

I Slovenija je duže čekala, a bili su u Šengenu.

Ok kaj se plašite.

Htio sam reći podrugljivo da naši ljudi često idu u Sloveniju(na izlet) Bosnu na ćevape, itd... Da se slikaju za insta...
            Sa potpuno različitih dijela države.

ALI, pazi kad treba potegnuti do Austrije za PS5 onda je problem i jebanje majke sonyu jer zaostajemo 3 mjeseca. Nije nama nitko kriv jer smo mizerno tržište a 90% svijeta nas gleda svisoka.
            Znači izbora imate, sami procijenite koji su vam prioriteti.

Nećemo mi moći u Austriju, a ni Sloveniju.

Iskreno mislim da će bit dostupno prvo u SAD, a nakon nekoliko tjedana u cijelom svijetu. Ako ne izađe konzola u Hrvatskoj, neka otvore prednarudžbe svakako i da se može kupiti za Hrvatsku sa uvozom iz druge zemlje, gdje će se naravno duže čekati na dostavu. A koliko bi im se to isplatilo, ne znam. Mislim da će očekivati navalu na PS5 pogotovo ako opet bude karantena, pa će pustit u cijeli svijet istog datuma da što više zgrnu love.