Nitko neće zatvarati ni imati nation wide lockdowne. Svi su skužili da su pretjerali u reakciji i da zapravo nema nikakve potrebe za nečim takvim.
Korona je sve jača, a odgode sve češće; teško da ćemo vidjeti PS5 ove godine na Balkanu
Osobno sto vise odgadjaju meni bolje. Kad bih mogao birati, 2022. bi mi bila idealna za izlazak next gen komzola. Imam i previse igara pa ni do tada se sve nece odigrat.
PS4 sam uzeo iz Slovenije zajedno sa Destiny1, GLSom na kućna vrata plaćanje pouzećem i to 800 kn jeftinije nego bilo gdje u Hr tako da....
Tako da je sve jasno, izbora ima.
Nikad nisam kužio to da baš mora biti kupljeno u HR pogotovo sad kad je sve dostupno a jamstvo vrijedi svugdje.
Mislim da su to gluposti, 2013 nismo jos bili u EU mozda zato se duže čekalo.
Kad je dosao Ps4 pro-a u EU i kod nas?
(mislim da je to bitniji podatak)
Ne virujen da ce bit ikakvih odgoda
Ok kaj se plašite.
Htio sam reći podrugljivo da naši ljudi često idu u Sloveniju(na izlet) Bosnu na ćevape, itd... Da se slikaju za insta...
Sa potpuno različitih dijela države.
ALI, pazi kad treba potegnuti do Austrije za PS5 onda je problem i jebanje majke sonyu jer zaostajemo 3 mjeseca. Nije nama nitko kriv jer smo mizerno tržište a 90% svijeta nas gleda svisoka.
Znači izbora imate, sami procijenite koji su vam prioriteti.
- Uređivano
Nećemo mi moći u Austriju, a ni Sloveniju.
Iskreno mislim da će bit dostupno prvo u SAD, a nakon nekoliko tjedana u cijelom svijetu. Ako ne izađe konzola u Hrvatskoj, neka otvore prednarudžbe svakako i da se može kupiti za Hrvatsku sa uvozom iz druge zemlje, gdje će se naravno duže čekati na dostavu. A koliko bi im se to isplatilo, ne znam. Mislim da će očekivati navalu na PS5 pogotovo ako opet bude karantena, pa će pustit u cijeli svijet istog datuma da što više zgrnu love.