Onda kad ja budem kupovao....BF 2023...bit će svega...do tada PS4pro...s ovakvim tempom igranja i kupovanja igara za PS4...ako ne požurim...prije će izaći PS6...nego ja riješiti zaostatke

Ps4 Pro mi vrisnuo.Nije ni bila grmljavina,samo je nestalo struje a bio je ugasen.Ne zeli se vise upalit.
Bacio sam se u airsoft i bilo kakav kasniji izlazak petice mi stima.

Al srsly, nije li bila vijest da je Sony povećao proizvodnju PS5 za 50%, na oko 10 milijuna (više nego dvostruko u odnosu na PS4 launch) baš zato jer im je korona kriza sjela ko budali šamar? Znaju da se sada kupuje sve vezano uz gaming i sigurno će učiniti sve da opskrba i distribucija teku neprekinuto. Ovo im je zlatni vlak i prilika da prodaju milijune konzola po launch cijeni bez pol beda. Mislim da nema nekog razloga za zabrinutost. U najgorem slučaju mogao bi se dogoditi PS4 launch scenarij.

Zero Al srsly, nije li bila vijest da je Sony povećao proizvodnju PS5 za 50%, na oko 10 milijuna (više nego dvostruko u odnosu na PS4 launch) baš zato jer im je korona kriza sjela ko budali šamar?

Yep

Sterlok Ovisi koliko im TSMC može naštancati chipova

Ocito dovoljno kad su digli sa 5 na 10 milja

Sumnjam da si novo zatvaranje mogu priuštiti i one najbogatije zemlje. Mi sigurno ne možemo i rečeno je da takvih drastičnih mjera neće biti. U najgorem slučaju morat će se nositi maske na svakom javnom prostoru i to je to. Život ide dalje.

Nitko neće zatvarati ni imati nation wide lockdowne. Svi su skužili da su pretjerali u reakciji i da zapravo nema nikakve potrebe za nečim takvim.

Flipper

Flipper bumo vidjeli. Nadam se, samo tko će ih distribuirati kad zatvore pola granica?

Mario

boja1964
      Infomark bude najpovoljniji sve mi se čini, btw tko ne želi karticu i net uvijek je tu opcija plaćanje pouzećem!

JoelDrake Po kojoj logici Infomark dobiva jeftinije konzole od Sancte koja službeni distributer Playstationa u HR?

Icek Day one tj na launchu sumnjam da će igdje u HR biti jeftinije nego u Sancti 🙂

Osobno sto vise odgadjaju meni bolje. Kad bih mogao birati, 2022. bi mi bila idealna za izlazak next gen komzola. Imam i previse igara pa ni do tada se sve nece odigrat.

PS4 sam uzeo iz Slovenije zajedno sa Destiny1, GLSom na kućna vrata plaćanje pouzećem i to 800 kn jeftinije nego bilo gdje u Hr tako da....