- Uređivano
Onda kad ja budem kupovao....BF 2023...bit će svega...do tada PS4pro...s ovakvim tempom igranja i kupovanja igara za PS4...ako ne požurim...prije će izaći PS6...nego ja riješiti zaostatke
Onda kad ja budem kupovao....BF 2023...bit će svega...do tada PS4pro...s ovakvim tempom igranja i kupovanja igara za PS4...ako ne požurim...prije će izaći PS6...nego ja riješiti zaostatke
Ps4 Pro mi vrisnuo.Nije ni bila grmljavina,samo je nestalo struje a bio je ugasen.Ne zeli se vise upalit.
Bacio sam se u airsoft i bilo kakav kasniji izlazak petice mi stima.
Al srsly, nije li bila vijest da je Sony povećao proizvodnju PS5 za 50%, na oko 10 milijuna (više nego dvostruko u odnosu na PS4 launch) baš zato jer im je korona kriza sjela ko budali šamar? Znaju da se sada kupuje sve vezano uz gaming i sigurno će učiniti sve da opskrba i distribucija teku neprekinuto. Ovo im je zlatni vlak i prilika da prodaju milijune konzola po launch cijeni bez pol beda. Mislim da nema nekog razloga za zabrinutost. U najgorem slučaju mogao bi se dogoditi PS4 launch scenarij.
Ovisi koliko im TSMC može naštancati chipova.
Sumnjam da si novo zatvaranje mogu priuštiti i one najbogatije zemlje. Mi sigurno ne možemo i rečeno je da takvih drastičnih mjera neće biti. U najgorem slučaju morat će se nositi maske na svakom javnom prostoru i to je to. Život ide dalje.
Nitko neće zatvarati ni imati nation wide lockdowne. Svi su skužili da su pretjerali u reakciji i da zapravo nema nikakve potrebe za nečim takvim.
Osobno sto vise odgadjaju meni bolje. Kad bih mogao birati, 2022. bi mi bila idealna za izlazak next gen komzola. Imam i previse igara pa ni do tada se sve nece odigrat.
PS4 sam uzeo iz Slovenije zajedno sa Destiny1, GLSom na kućna vrata plaćanje pouzećem i to 800 kn jeftinije nego bilo gdje u Hr tako da....