maverick Pa djeli minuse fico. ne kuzim te? Kukas li sto muslimani siluju djevojke po europi koda je to dobar dan, a vlade nista ne poduzimaju? A jebote postalo fora gledati tudja posla. Bas me boli briga za kinu i muslimane ko za lanjski snjeg.
Heat maverick Kinezi su master race, današnji Europljani su bijednici čiji potomci će završiti u masovnim grobnicama.
Icek maverick Jebala vas politika na gaming forumu. @maverick Napišeš ovo i onda opet o politici? Ne kažem da možda nisi u pravu, ali dajte ohladite više s politikom.
Icek maverick Ma sve pet, shvaćam to. Samo želim da se manite politike u ovoj temi, jer će na kraju opet završiti o muslimanima, Siriji, trumpu, Titu, partizanima, ustašama, Staljinu i Napeoleonu te neizostavnom "gdje si bio '91" 🙁
Deadwalker Nevezano uz gaming, no ova priča uzima zamah Facebook accuses the ‘Apple tax’ of stifling its plan to help struggling small businesses
Sterlok Podrška Epicu, poklonili mi hrpu dobrih igara a hrpu ih kupio uz kupone od 10 eura popusta koje su ionako bile na popustu. Samo čvrsto!
wooddiebone Znam da tebi nije. Zbog takvih izjava i stavova i trpimo te pizdarije. Jedva čekam iduću diktaturu di će većina reći "meni dobro bmk"...
fensisuperstar @wooddiebone iako se ovo moze protumačit kao politički post vidim što želiš reći. nebitno dal je pitanju, politika, život, gaming, kurve... treba protestirati protiv bullshita. ako oni sa vrha vide da su konsumeri ovce poćet će globalno jebanje svih u mozak jer smo se okrenuli naguzili i rekli:"REŠI!"
Sterlok rekel sam bam, glasajte novčanikom a trenutno je PC platforma bez on line poreza, sa besplatnim igrama. Ak se situacija promjeni, lako se ja okrenem kako vjetar puše😄 Ostalo prepuštam idealistima, revolucionarima i internet ratnicima 😄
maverick Koja su ovo zabrijavanja jbt. Sad ce jos doci i diktatura jer uzimamo besplatne igre sa nekog online Storea. Ovo je gore nego one gluposti o chipovima u cjepivu. Kao sto post iznad kaze bas ste revolucionari i internet ratnici.