wooddiebone Peking treba bombardirati, a Kinu rascjepkati na autonomne pokrajine i pročistiti joj nacionalnu svijest od svih autoritarnih konotacija i komunističkih simbola.
Smiri hormone malo, jer si pretjerao sa ovime.
wooddiebone Peking treba bombardirati, a Kinu rascjepkati na autonomne pokrajine i pročistiti joj nacionalnu svijest od svih autoritarnih konotacija i komunističkih simbola.
Smiri hormone malo, jer si pretjerao sa ovime.
Ja sam uz Kinu i Tencent. Samo naprijed mali crveni, ovaj zuti!
Kina nam i koronu poslala, užas
Isto kako nitko osim muslimana nije dobrodosao u muslimanske zemlje, tako kina ne zeli muslimane u svojoj. Zasto nitko ne kuka i ne pise o tim muslimanskim zemljama? Turci zele sve crkve (i hoce) porusiti. Nitko se ne buni. Jebala vas politika na gaming forumu. Epic je dobar jer daje bespla igre, jebe mi se tko je iza toga, kakva vlada i tko koga jebe. Ne idi u kinu i neces imati frke.
Pa djeli minuse fico. ne kuzim te? Kukas li sto muslimani siluju djevojke po europi koda je to dobar dan, a vlade nista ne poduzimaju? A jebote postalo fora gledati tudja posla. Bas me boli briga za kinu i muslimane ko za lanjski snjeg.
Nevezano uz gaming, no ova priča uzima zamah
Facebook accuses the ‘Apple tax’ of stifling its plan to help struggling small businesses
Podrška Epicu, poklonili mi hrpu dobrih igara a hrpu ih kupio uz kupone od 10 eura popusta koje su ionako bile na popustu.
Samo čvrsto!
Sterlok tako i kod nas hdz kupuje birače.
i vidiš kakva smo država.
Boli me _urac, meni je dobro u državi i sa Epicom
Ma boli tebe kurac što Mađarska nema more a ima mornaricu right?
Sterlok
Ovo je fakat tužno.
Meni nije
Znam da tebi nije.
Zbog takvih izjava i stavova i trpimo te pizdarije.
Jedva čekam iduću diktaturu di će većina reći "meni dobro bmk"...
A kaj bi vam ja, borite se
@wooddiebone iako se ovo moze protumačit kao politički post vidim što želiš reći.
nebitno dal je pitanju, politika, život, gaming, kurve... treba protestirati protiv bullshita. ako oni sa vrha vide da su konsumeri ovce poćet će globalno jebanje svih u mozak jer smo se okrenuli naguzili i rekli:"REŠI!"
rekel sam bam, glasajte novčanikom a trenutno je PC platforma bez on line poreza, sa besplatnim igrama. Ak se situacija promjeni, lako se ja okrenem kako vjetar puše
Koja su ovo zabrijavanja jbt. Sad ce jos doci i diktatura jer uzimamo besplatne igre sa nekog online Storea. Ovo je gore nego one gluposti o chipovima u cjepivu.
Kao sto post iznad kaze bas ste revolucionari i internet ratnici.
Mene zanima samo odakle takav ogroman shitstorm prema Kini zadnjih miseci. Trump je reka China bad i sad svi predstavljaju Kinu ko najvece zlo.
Bila im je OK dok su šljakeri radili za dolar dnevno pa su kompletnu proizvodnju preselili u Kinu...počevši od Nikea pa na dalje. Sad kad su ostali bez proizvodne a kinez želi više od jednog dolara i zna proizvesti sve sam, bolje i jeftinije onda su špijuni
Veliki problemi nastaju kao posljedica hrpe malih pogrešaka koje radimo svaki dan.
Ne kažem ja da će ovo rezultirat diktaturom ikakavom, al takav mentalitet dovodi bolesnike na vlast.
Zašto Bandić sustavno uništava Zagreb već 20 godina?
Zato što pojedinci govore "meni dobro" i ne zamaraju se širom slikom.
nemoj se ljutiti, ali dosadan si. idi tamo na 24 sata ili slicnu stranicu pa tlaci ljude tim glupostima.
Problem je nasta kad su skuzili da Kina ima vise petrodolara od cilog svita zajedno, da ga ukidaju i uvode svoju valutu. Kad je za vtome korone sve sta je bilo u djelomicnom vlasnistu Kine i ostatka svita due padanja dionica Kina otkupila i time postala vecinski ili jedini vlasnik. Kompletna farmaceutska industrija u Kini je kineska iako su zapadnjaci uveli te pogone tamo godinama desetljecima unazad.
I naravno China bad, jer su svo iskoristavanje koje su trpili godinama okrenili u svoju korist i postali najveca sila koja dirigira svjetsku ekonomiju.
wooddiebone Veliki problemi nastaju kao posljedica hrpe malih pogrešaka koje radimo svaki dan.
Ne kažem ja da će ovo rezultirat diktaturom ikakavom, al takav mentalitet dovodi bolesnike na vlast.
Zašto Bandić sustavno uništava Zagreb već 20 godina?
Zato što pojedinci govore "meni dobro" i ne zamaraju se širom slikom.
To sve govoris već danima, i ljudi su ovce jel. Sta si ti tocno poduzea u vezi ovog, osin sta pises po forumu?
Ko može Pernar može i on
Pa Woodie je u potpunosti u pravu, a Maverick od tebe bih zadnjeg očekivao prigovaranje s obzirom koliko si glasan oko slobode govora i mišljenja na forumu. Zabrinjavajuće je kako neki ponosno bacaju neinformiranost oko kineske ekonomije koja se nalazi na rubu ekonomske krize zbog svoga duga i čije stanovništvo može financijski ok živjeti samo u gradovima, ali ne i u ruralnim područjima. Isto tako je zabrinjavajuće kako ljudi ignoriraju kvalitetu proizvoda, recimo preskakanje testiranja ili pak u slučaju igara i filmova cenzuriranje, do te mjere da je krv zelena, a ne crvena. Možemo i pričati o nepoštivanju patenata i licenci čime nastaju jeftine i bezobrazne kopije proizvoda kao što je nedavno bilo s kopijom Rainbow Six: Siegea. Zabrinjavajuće je i da im se može na pladnju servirati barem trunka informacija, kao što sam zakačio dva izvora, no previše je truda uložiti malo istražiti temu o kojoj se piše i puca se na slijepo.
Iskreno, ne bih imao ništa protiv toga da ovdje mnogi govore kako ih je baš briga za politiku i onda se kače na ljude koji pišu o istoj u temi koja je usko vezana uz politiku. Jednom mjesečno se pojavi neka tema u industriji koja je vezana ne samo uz igre, već uz trgovinu, odnose između država i sl. Ovo je velika industrija koja vrti ogromne novce i naivno je misliti da ovdje nema uključene politike, pogotovo kada se s jedne strane nalazi kineski gigant Tencent, a s druge strane američki giganti Google i Apple.
Postoji hrpetina ostalih tema u kojima se može izbjeći ikakva politika, čak bih rekao da postoje vjerojatno dvije teme koje spominju politiku: Blebetaonica i Politika, ništa drugo osim ponekog članka koji opisuje situaciju kao što je ova. Za one kojima to smeta, postoji apsolutno hrpetina ostalih tema i dok će se ovdje paziti da ne ode u raspravu HDZ-SDP i ostali politički apsekti koji ne dodiruju temu, ignorirati nešto kao što su kinesko-američki trgovački odnosi je ignoriranje jedne čitave dimenzije i umanjivanje vrijednosti ove rasprave.
munja Sta si ti tocno poduzea u vezi ovog, osin sta pises po forumu?
Ovo je najčešći "argument" kada se netko nađe prozvanim. Mislim da nije u redu da na taj način neopravdano pretpostavljaš da sve što Woodie radi je pisanje jer je činjenica da ne znaš što radi. Kao što sam rekao, Woodie je u pravu. Ignoriranje je veliki dio problema, no ujedno je i vlastiti odabir svakog pojedinca. Podizanje svijesti o problemu možda neće pomoći Mavericku ili tebi koji ne želite ni kliknuti na poveznicu ili upaliti Google, ali će možda nekome dati više informacija o kontekstu animoznosti prema kineskom tržištu kao i o potencijalnim razlozima ove isplanirane tužbe.
Također, ako netko glasuje novčanikom, zapravo time i radi jako puno. Ako pritom podiže svijest o problemu što motivira i ostale da glasuju novčanikom, time radi još više. Tako se radi na promjenama i tako se ljude aktivira.
sve je to dobro, samo prekinite ti i woodie svaki puta kada netko nije istoga misljenja kao vi govoriti da su ti krivi za stanje u hr, kini, rusiji, americi, veneri i drugoj galaksiji. nije vam nitko kriv ako imate usran zivot. man up i ucini nesto sa njime. uperivanjem prstom u nekoga neces nista postici, samo bi mogao ostati polomitoga.
@maverick i ti to radis? :-D
Ja sam siguran da je Kina veća demokracija od SAD-a.
Sranja po Kini dolaze od Verge ili NY Times. Kao da čitaš objektivnu vijest o Americi s Russia Today. I to je počelo tek kad je Kina postala ravnopravna svjetska sila s SAD-om. Ja sam uvijek na strani Kine. Izuzetna suverena država. To potvrđuju sitnice. Kao npr. kad su stali iza Mr. Chena prije nekoliko godina. To znači koliko je Kini bitan svaki kinez. Izuzetno cijenim njihovu nevjerojatnu organizaciju države i njihov nevjerojatan generacijski plan. Svi možemo učiti od Kine.
fensisuperstar ne, ja ne krivim nikoga za svoje frustracije i neuspjehe, a ponajmanje "kolege" sa foruma.
vidim da ni ne komentiras Rurouni, garant jer si ljut sto je snimljen, pardon uslikan sa kineskim mobitelom
Fico Kao što sam rekao, Woodie je u pravu
Ti se dajes kao relevantno stajalište oko toga šta je činjenično točno i šta ne. Kako se nama serviraju informacije odnosno "dezinformacije" tako se i tebi serviraju. Kako potvrdit da su ona dva izvora koja si zakačija točna ilitiga istinita.
Kina dirigira ekonomiju, počevsi sa gorivon pa nadalje, pa eto na rubu su ekonomske krize zato su i kupili pola Europe sto terena sto otoka sto nekretnina.