Icek wooddiebone Peking treba bombardirati, a Kinu rascjepkati na autonomne pokrajine i pročistiti joj nacionalnu svijest od svih autoritarnih konotacija i komunističkih simbola. Smiri hormone malo, jer si pretjerao sa ovime.
Fico weky Kina je praktički jedina svijetla budućnost. Neću dalje u ovu raspravu ići od ove objave, već ću samo ostaviti par izvora da, za rijetki slučaj da ne trolaš, naučiš nešto danas. Možda one koji nisu upućeni u događaje motivira da se dodatno informiraju. 1. izvor 2. izvor
maverick Isto kako nitko osim muslimana nije dobrodosao u muslimanske zemlje, tako kina ne zeli muslimane u svojoj. Zasto nitko ne kuka i ne pise o tim muslimanskim zemljama? Turci zele sve crkve (i hoce) porusiti. Nitko se ne buni. Jebala vas politika na gaming forumu. Epic je dobar jer daje bespla igre, jebe mi se tko je iza toga, kakva vlada i tko koga jebe. Ne idi u kinu i neces imati frke.
Icek maverick Jebala vas politika na gaming forumu. @maverick Napišeš ovo i onda opet o politici? Ne kažem da možda nisi u pravu, ali dajte ohladite više s politikom.
maverick Pa djeli minuse fico. ne kuzim te? Kukas li sto muslimani siluju djevojke po europi koda je to dobar dan, a vlade nista ne poduzimaju? A jebote postalo fora gledati tudja posla. Bas me boli briga za kinu i muslimane ko za lanjski snjeg.
Heat maverick Kinezi su master race, današnji Europljani su bijednici čiji potomci će završiti u masovnim grobnicama.
Icek maverick Ma sve pet, shvaćam to. Samo želim da se manite politike u ovoj temi, jer će na kraju opet završiti o muslimanima, Siriji, trumpu, Titu, partizanima, ustašama, Staljinu i Napeoleonu te neizostavnom "gdje si bio '91" 🙁
Deadwalker Nevezano uz gaming, no ova priča uzima zamah Facebook accuses the ‘Apple tax’ of stifling its plan to help struggling small businesses
Sterlok Podrška Epicu, poklonili mi hrpu dobrih igara a hrpu ih kupio uz kupone od 10 eura popusta koje su ionako bile na popustu. Samo čvrsto!