Sony će “prljavom kupovinom” opet pokušati dominirati idućom generacijom igara
Spider-Man’s PlayStation exclusivity betrays Marvel’s Avengers’ best feature
The unique nature of each of the Avengers makes me that much sadder about Spider-Man’s exclusivity. If the heroes all played similarly, with a few ability tweaks — like in Marvel Ultimate Alliance 3 or the LEGO Marvel games— I could stomach the exclusion a bit easier. But with Marvel’s Avengers’, denying Xbox and PC players access to Spider-Man is like Blizzard announcing that the Barbarian will only be on Xbox consoles when it launches Diablo 4.
I know.
Igrao sam i ja KZ2, vidljivo losija kvaliteta i bio je kao neki input lag, dok je recimo Ratchet Into the Nexus isao glatko i bila je normalna reza.
Trebaju oni jos papat da bi dosli do razine game passa.
- Uređivano
DarkPunisher bio je kao neki input lag
A kad ga nije bilo? Pa bilo ga je i direktno kad si igrao na PS3.
DarkPunisher Trebaju oni jos papat da bi dosli do razine game passa.
Van streamanja i streamanja samo PS3 igara, ima iste funkcije ko i Gamepass što se tiče downloada. Dakle, sve PS2 i PS4 igre možeš downloadat. Barem na PS4. A o igrama samim je druga priča.
Sony ne mora kune dati za Spidermana. Davno su oni kupili pravo na Spidermana. Marvel mora njima platiti ako ga želi u igri. U ovom slučaju su se vjerojatno dogovorili samo na Sonyu.
- Uređivano
PS2MASTER KZ2 je po defaultu imao "tezinu" ciljanja, bas je trebalo skilla ali ne sjecam se da je bilo ovoliko neresponzivno. Nije isti feel nema boga.
- Uređivano
- Uređivano
Sve jasno. Secam se te "tezine" jel. Ali laga je bilo. Samo na streamu se jos vise osjeti.