foggy maverick Čitam da vidim doklem ide, a vidim da ne prestaje. Imaš pravo, ignore najbolje. Ps Now je najbolji.
Deadwalker Spider-Man’s PlayStation exclusivity betrays Marvel’s Avengers’ best feature The unique nature of each of the Avengers makes me that much sadder about Spider-Man’s exclusivity. If the heroes all played similarly, with a few ability tweaks — like in Marvel Ultimate Alliance 3 or the LEGO Marvel games— I could stomach the exclusion a bit easier. But with Marvel’s Avengers’, denying Xbox and PC players access to Spider-Man is like Blizzard announcing that the Barbarian will only be on Xbox consoles when it launches Diablo 4.
PS2MASTER foggy Ajte vi fino meni recite tko je koristio PS Now neko vrijeme Ja sam u zadnje vrijeme igrao KZ2. Sljaka solidno. Zakrzljao sam u ovoj igri
DarkPunisher Igrao sam i ja KZ2, vidljivo losija kvaliteta i bio je kao neki input lag, dok je recimo Ratchet Into the Nexus isao glatko i bila je normalna reza. Trebaju oni jos papat da bi dosli do razine game passa.
PS2MASTER DarkPunisher bio je kao neki input lag A kad ga nije bilo? Pa bilo ga je i direktno kad si igrao na PS3. DarkPunisher Trebaju oni jos papat da bi dosli do razine game passa. Van streamanja i streamanja samo PS3 igara, ima iste funkcije ko i Gamepass što se tiče downloada. Dakle, sve PS2 i PS4 igre možeš downloadat. Barem na PS4. A o igrama samim je druga priča.
DarkPunisher PS2MASTER KZ2 je po defaultu imao "tezinu" ciljanja, bas je trebalo skilla ali ne sjecam se da je bilo ovoliko neresponzivno. Nije isti feel nema boga.
FrankensteinReborn Sony ne mora kune dati za Spidermana. Davno su oni kupili pravo na Spidermana. Marvel mora njima platiti ako ga želi u igri. U ovom slučaju su se vjerojatno dogovorili samo na Sonyu.
PS2MASTER DarkPunisher Sve jasno. Secam se te "tezine" jel. Ali laga je bilo. Samo na streamu se jos vise osjeti.
Icek eagle Icek Sa ovako losim netom, za to cemo morat cekat jos jedno dvadeset godina. A čuj, streaming će biti realnost ne prije narednih 5 godina.
fensisuperstar đabe vam prepiranje kad je igra po riječima yong yea koji je igrao betu mjesec dana prije izlaska totalni krš od igre. generalno se slažem sa njime u vezi masu toga tak da mu vjerujem i na ovo