doctorfreak Mora da svakodnevno na rampi mijenja ssdove pa zna koliko što valja. Smiješno.
Ne ti si smiješan. Zapravo sam mislio ništa ne napisati ali ako me misliš vrijeđat dobit ćeš nazad. Užasno si arogantan i zapravo si sa nekoliko zadnjih postova pokazao da o tehnologiji ne znaš apsolutno ništa. Sam spomeneš adata i napišeš kakav mrtvi samsung jer očito nemaš nikakvog znanja kad je samsung postao jak i koliko je jak globalno. U frajeru radio si u pc servisu a imaš 0 znanja o brzinama ssdova, rr i rwu, iopsima.
doctorfreak . Eto baš zato znam da pričaš nebuloze isto ko i tvoj kolega gore koji očigledno zna samo za Samsung
fensisuperstar Drugo ja u pcu imam i intenso ssd od 500 gb.
fensisuperstar Isto dobar izbor je Crucial MX500.
Nisi sposoban jebeno čitati. Ignorirat ćeš jer ne želiš odgovarati na stvari na koje jednostavno nemaš odgovor, jer nemaš znanja i iskustva. Kupuješ storage ssdove i uspoređuješ sa performanse ssdovima na kojima se gamea i onda kažeš bolje kupit nvme jer je brži a kralju nema razlike jer tehnologija ne podržava brzine. Nemaš jebeno pojma. Evo ti sad. Debil sa rampe koji ima jebačku plaću je složio više kompova nego što ćeš ti sanjati. Ja sad slažem pceve drugima, servisiram ih i čistim, te nadograđuje. Nemaš pojma tko sam što radim i kakvo mi je iskustvo, odlučio si se memat to što radim na rampi, ali nisi uzeo u obzir da radim EASY AS FUCK posao za brutalnu plaću. Nemoj me jebat. Uletio si ko sivonja i svi su te posrali.