wooddiebone Sereš kvake ko i obično. Kakav sam to ja loš savjet dao? Da je u redu kupiti adata, kingstone, wd ili slični stariji ssd?
Šta bi svi trebali samo Samsung koristiti jer samo on valja? Govorimo o f ucling budget komponenti.
Ja za razliku od tebe sam radio u pc servisu i jako dobro znam što se i koliko kvari, a ne zaključujem takve stvari na jednom složenom kompu u par godina kao večina ljudi. Eto baš zato znam da pričaš nebuloze isto ko i tvoj kolega gore koji očigledno zna samo za Samsung. Mora da svakodnevno na rampi mijenja ssdove pa zna koliko što valja. Smiješno.
Dakle, postoje kvalitetnije/brže/skuplje komponente ali nazvat nešto smećem bez pokrića je smiješno.
Samo za primjer, instalirali smo manjoj tvrtki od cca 30 računala, baš adata sata ssdove još prije 6 godina. Računala rade 0-24 već tih 6 godina. Znate kolko je tih adata diskova prdnulo? Ni jedan. Tolko o tome. I što bi sad ja trebao reci, da je smece i lagat sam sebi?
I ajd se spusti na zemlju, prestani svugdje pametovat i svakome srat. Ja o ovome pričam kao netko ko je s time radio a ne radim se internet reader guruom. I stavljali smo stotine adata i wd diskova i ako je bilo problema ništa više nego sa Samsungom.
A vi trakeljajte dalje kaj hoćete.