Ekipa ima li itko za pomoć 10 minuta da uzmemo FND bazu u co-opu? Treba mi za trofej ali se već neuspješno sat vremena pokušavam spojiti sa bilo kim preko random matchmakinga. Užasno napravljen sistem.
Far Cry 6
- Uređivano
fensisuperstar potpisujem, odustao sam nakon što sam riješio 2 regije. Fuck this shit
stinkySHOE
Mogu ti ja pomoći. Ali tek oko 22 sata.
Psn id: Milicevic87
[deleted]
milicevic87 svaka čast, uz najbolji volju odustao sam na polovici 3. regije
- Uređivano
[deleted] ma kad sam krenuo i meni je igra previše ličila na peticu. Ali nekako su me lijep svijet, istraživanje i 60fps vukli na dalje. Story nije baš nešto, ali je gunplay vrh. Ubisoft bi komotno mogao napraviti dobar kompetitivni multiplayer first person shooter.
[unknown] Ubisoft bi komotno mogao napraviti dobar kompetitivni multiplayer first person shooter.
Jer nam treba još jedan battle royale isprdak uz tržište koje je preplavljeno istima.
- Uređivano
oxi joj, nemoj mi battle royale spominjati. Taj žanr mi je drag ko proljev na dan vjenčanja.
Ne, nego neku multiplayer pucačinu poput starih cod-ova, 8vs8 na malim mapama.
milicevic87 teško, mogu jedino battle royale jer to je popularni cash grab koji je u trendu pa ono.
Sterlok kad je sranje igra
fensisuperstar a znam, dvoumim se uzeti i po ovoj cijeni.
Sterlok pazi kak me fejspalmaju zato što su bacili pare a nisu refundali na vrijeme
Ma samo skidaj, meni je recimo igra cisto solidna! Zabavna pucacina, kao i svaki drugi Far Cry.
Došao je fantastičan update!
Kada otključlamo nadogradnju na određenu municiju za oružje NAPOKON možemo mjenjati vrstu metaka!!
To je gamechanger; meni
A tu je i Guerilla težina na kojoj sam počeo igrat i odlično je.
Ammunition Swapping
Players are now able to swap ammunition types for weapons via the weapon wheel (can be key bound on PC) without having to visit a workbench (you will need to have the ammunition type unlocked previously).
Introducing Loadouts
Players will have the ability to create and modify 4 loadouts. The loadouts include sets of weapons and gear that can now be easily swapped via the arsenal menu for adapting to any situation.
Loadouts unlock after the Libertad Rises mission.
Outpost resets
Once players finish the Far Cry 6 main campaign, they will gain the ability to abandon previously secured FND Bases.
Players can hover any completed FND Base and have an additional option available: Abandon FND Base.
Abandoning the FND Base reverts it to Military control. The FND Base is then available for the player to tackle again.
Abandoning the FND Base increases the level of enemies inside the FND Base to Player Level +4.
After abandoning the FND Base, the rewards offered are increased, granting additional Moneda.
New difficulty mode: Guerrilla Mode
Overall combat difficulty is increased (including AI detection and reaction to the player).
Ammo, gadget counts, and pickups have been reduced.
Major UI/HUD elements are disabled when you start Guerrilla Mode, which will test your skill and cunning. (To ensure the games’ accessibility levels remains high, the options can be turned on again via the settings menu).
Guerilla Mode requires a new game start, and you are not able to reduce the difficulty once you have started Guerilla Mode.
Jesu li dodali kakvog sadržaja ili sidequestova, osim onih gdje radiš jedno te isto (pokupiti onaj uređaj što se stalno pregrijava)?
Ja, nakon što sam platinirao, nisam više imao razlog paliti igru.
Free je od sutra pa možda se i uspije izrokat do nedjelje, možda i platina. Taman se zaželio malo tih tropskih lokacija
- Uređivano
Utuko sam već par sati u Guerilla modu i ovo mi je druga igra!
Mnogo bolje nego prije, pogotovo ovo sa mjenjanjm municije šta je top pogodak.
Mislim da i drugačije neprijatelji funkcioniraju nego na drugim težinama. Na samom početku kod onog bunkera su mi bila trojica dok su prije bila dvojica.
Ona borba na dva borda prije napuštanja otoka mi djeluje mnogo bolje odrađena i nisam niti jednom umro naspram prije.
Također, količina municje je mnogo manja nego prije; ajmo reći "realnija" pa je autmoatski dodatno i malo taktike.
Isto, nisam primjetio respawn odmah nakon šta očistimo neko mjesto pokraj ceste.
Sve u svemu, mnogo bolja igra nego kod izlaska i sreća da je nisam prije prešao!
Ovo izgleda odlično.
Prva dva Danny i Rambo dodatka su bili sranje. Osim fora motora sa Dannyem
Je evo skidan opet samo radi stranger misije