Well. Napisat ću kratki osvrt na FC6. trenutno sam riješio 2 zone i ostala mi je još jedna. Kupio sam sve što se kupit moglo, nadorgradio sam sve što se nadogradit moglo, i razjebao sam sve baze što se do sad razvalit mogu.
Mislim da je Far Cry 6 korak unaprijed koliko je unazad. Nažalost nakon 40 i nešto sati igranja vide se rupe u srži. Napucavanje je zabavno. Realno ali s druge strane jako zna isfrustrirati. Igra nema talent treea, nema levelanja nema ničega iz klasičnog FC serijala. Igra ima opremu sa talentima. Imaš kacigu koja marka sve ako napraviš kill sa tech itemom (tipa sjekira), imaš rukavice sa kojima dobijaš više mesa kad ubiješ životinje i imaš hlače :-) koje same popravljaju vozila u kojima se nalazite.
i to počinje show. Ako si u tenku sa njima možeš komoto otići u početku igre i osvojit svaku bazu na mapi dok gledaš tv. nebito dal si otključao i unaprijedio oružja. Jednom kad sjedneš u tenk ti si bog i nitko ali NITKO ti više ne može ništa. S druge strane najjači RPG u igri treba jedno 4-5 projektila da razbije tenk. Užas.
Osim toga metak u glavu je headshot ako imaš armored piercing round. Nebitno ako imaš šljem ili kaj god. Headshot je headshot i to je to.
Postoji poseban backpack koji se zove SUPREMO. Jedan od tih komada opreme ima double jump. A jedan te moze ozivit i ima regen jedno 10etak sekundi. Tokom tih 10 sekundi mozes plesati pod kišom raketa i ostaješ živ.
imaš specijalne weapone koje kupuješ za osiromašeni uraniji. To su oni diskos lokos, zeusito i te pičkarije koje su pokazivali na showcaseu. Nadrkani self made wanna be fallout weaponi sa kul efektima ali zapravo samo je minigun dobar. Za sve ostalo koristiš sniper, launcher i assault rifle.
Zapravo mi se fakat više ne igra. Eto iskreno mogao bi isforsirati još par sati da završim priču ali dosadila mi je igra. Glavni negativac je zapravo samo bait u prvih X sati igre. Imaš par custcenea kad završiš arc od jedne od 3 zona. malo vidiš njegovog sina i to je to. Možda kasnije imaš više sa njime ali praktički nema puno Castilla.
Borbe pjetlova su super. Fora miniigra ali zapravo ne znam čemu služi osim za zaradu early game. Nisam vidio da ima nešto "više".
Postoji 6 objekta koje mozete izgradit. 2 u svakoj bazi (3 baze za 3 regije). Svaki ima 3 levela i treba materijala. Sve sam izgradio day 1 🙂
Eto. Baš debilno lagano. Ima tu i miniigra gdje šalješ svoje vojnike u specijalne misije i tamo kličkeš tekstualne odabire i onda dobijaš nagrade i tak.
Debilno tbh.
imam feeling da si fakat sporedni lik. U fc3 bio si psihopat, u fc4 bio si turista koji je pronašao slobodu u divljini, u FC 5 si rejnđer koji se bori i pokušava preživjeti kult sa nuklearkom. Onak Fakat si imao super top likove i super top negativce koji su te PRATILI OD POČETKA.
Ovdje si jebeni "revolucionar" a zapravo si svima potrčko i fakat se tako osjećaš. Čak u misiji imaš dio gdje nemaš marker i tražiš 25 minuta i onda ti kaze npc o shit zaboravil sam ti markati na mapi. Pa jebem ti sestru,
U glavnom igra je onak 80-85/100. I zapravo mogla je biti puno puno bolja. Eto. Jebiga.