bosscorelli Ma nema nikakvih novi gameplay mehanika od FC2, i to je ok. Od ove igre niti očekujem revoluciju u žanru, niti priču vrijednu Oscara niti u cijelosti da bude goty materijal. Mene je svaki FC zabavio tih 15-20 sati što mi je trebalo da riješim sve.
Nabavit ću kad cijena padne na za mene prihvatljivih 150 kn.

Neznam jel rade meme, ali:

Far cry 3- misija paljenja polja trave
Far cry 4- misija paljenja polja opijuma
Far cry 5-misija paljenja polja cvijeća
Far cry 6- misija paljenja polja duhana

I sve to uz neku globalno popularnu pjesmu.
Jel misle izmislit nesto novo ili?

oxi možda im je to nekakav hidden trademark, svakako zanimljivo zapažanje.

Sancta na celu sa @Tuhy nabijen vas nakurac vas i nabavljanje igre.
    Hvala

fensisuperstar
      Far cry 7-misija paljenja polja krumpira

Uz pjesmu eda sheerana

Nije neki spojler tbh, zar je netko očekivao da neće bit misija paljenja polja nečega bacačem plamena u njihovoj igri?

Kaj far cry ima spoilere?

Giphy - Told You So Mic Drop GIF by FullMag

renda da, onakve ko u NFS Underground. KR tuning.

Miro pa šta si kupovao bezveze? Igra je dobila prilično loše ocjene, a rekao si da ćeš čekat recenzije. Recenzije su rekla da je igra - slaba. 😃

Flipper
          Recenzije koje san vidija su rekle da je igra dobra i po svemu slicna je prijasnjim nastavcima a ne govnu od petice.
          A govna u sancti su rekli da dodem oko 14 po igru

renda

Baš sam to htio napisati pogotovo s osvajanjem baza i zastavom , preskačem nije moj "tip" igre 😀

Miro Recenzije koje san vidija su rekle da je igra dobra i po svemu slicna je prijasnjim nastavcima a ne govnu od petice.

Gledaš krive rece onda 😃

Miro gore od fc5 nije, tocno znam kaj ocekujem od fca i to cu cini se dobit. To sto je blize fc3 mi se svida. Mindless zabava, nista nevideno i to je to. Niti mora sve bit inovativno.

foggy
              A ne nego cu cekati ffa recenziju i onda citati jedno 774 stranice teksta jer nedaj boze da bude krace.
              I onda cu cekati da ti pripises guide za trofeje od powerpyxa pa da mogu i krenuti sa igranjem.

Miro Ne palim ja takav God Mode, zamijenio si uloge. Nema guida za ovo, preskakanje, Alan Weky je sad na redu.

Miro I onda cu cekati da ti pripises guide za trofeje od powerpyxa pa da mogu i krenuti sa igranjem.

@Miro right now
                Giphy - Shooting Shots Fired GIF by King of Boys