Far Cry 6
Na webu od Sancte imate 100kn popust kod je - POKLON100
Znači FArCry 6 stoju jeftiniji. Traje do četvrtka u ponoć
ibor4you
Koji je minimalan iznos za potrošiti da poklon bon bude aktivan ?
HideooKoojima
499kn
Ako kupujete verziju za PS4 u Infomarku vam je 417kn
Mislim da su recenzije loše od očekivanih, zadnje je bilo na Metacriticu 75. Nisam je igrao pa nemrem donositi neke zaključke kakva je igra no moram priznati da nisam nahajpan da bih je igrao odmah na izlasku.
Pošto u zadnje vrijeme gledam te nove igre prvo na streamovima, moram reć da mi se stvarno dopada igra i stil. Baca mi malo na Far Cry 3 s tim tropskim ambijentom. Možda je upiknem nekad kad malo cijena padne, ali mi se sviđa bar ono zasada što sam vidio.
Pogledao par gameplaya. Ista igra ko zadnjih 3 , samo je okruzenje drugacije. Kupit cu kad bude 100-150 kn.
bosscorelli Tu nemaju niti šta novoga izmišljat.Novi setting,novi glavni negativac,ubace par novih vozila te sporednih stvari i to je to.
master_x E jbg , mene najvise zanimju promjene u gameplay mehanikama , a toga je minimalno. Jos su stavili i onu grapple kuku ko da sam sad i betmen bem ti sunce.
bosscorelli Ma nema nikakvih novi gameplay mehanika od FC2, i to je ok. Od ove igre niti očekujem revoluciju u žanru, niti priču vrijednu Oscara niti u cijelosti da bude goty materijal. Mene je svaki FC zabavio tih 15-20 sati što mi je trebalo da riješim sve.
Nabavit ću kad cijena padne na za mene prihvatljivih 150 kn.
- Uređivano
Neznam jel rade meme, ali:
Far cry 3- misija paljenja polja trave
Far cry 4- misija paljenja polja opijuma
Far cry 5-misija paljenja polja cvijeća
Far cry 6- misija paljenja polja duhana
I sve to uz neku globalno popularnu pjesmu.
Jel misle izmislit nesto novo ili?
oxi San Andreas je to ucinio 10 godina prije njih
oxi Far cry 6- misija paljenja polja duhana
Spoilers plz?
- Uređivano
fensisuperstar
Far cry 7-misija paljenja polja krumpira
Uz pjesmu eda sheerana
Nije neki spojler tbh, zar je netko očekivao da neće bit misija paljenja polja nečega bacačem plamena u njihovoj igri?