Nema se što napisati puno što već nije rečeno ovdje. Razlika između Abby i Elie je samo jedna ,a to je da je jedna 4 god radila na osveti što se i vidi nakon što ubije Joela da se donekle smiri i želi se vratiti u normalu. Dok Ellie vruće glave kreće u osvetu i zato čini puno veće greške nego Abby . Ono što mi se ne sviđa je to insistiranje Ellie na tu osvetu iako ju je ova više puta poštedjela. Tako da su mogli komotno napraviti da jedna ili čak obje umru na kraju.
The Last of Us 2 diskusija (SPOILERI)
- Uređivano
Koliko ste Easter egg našli u igri?
Ja sam našao ps 3 s uncharted 1,2
Pa prsten od Nathana i kostim za Halloween za Nathan Drake. 2 puta psp , jaje iz jak i dexter,
Citirani filmovi Jurassic park i point brake,
Karticu sa dr.uchmann (Druckmann),
Žirafu iz prvog djela i dio kad Ellie pita Joela dali je želi ponovo provozati na paleti dok pliva.
Meni nekako teže prelaziti drugi put igru nego prvi. Kad sam prvu put prelazila nisam znala kako će se stvari odvijati, a sad mi to sve nekako tužnije kad znam kako će Ellie završiti na kraju. Da je sve završilo na onoj farmi ipak bi bio sretniji kraj. Iako su rekli da ne planiraju nikakav DLC, ipak se nadam da će napraviti 3. dio u budućnosti jer se otkrilo da Firefly i dalje postoji, možda se Ellie bude žrtvovala da naprave cjepivo i onda završe sa Last of Us IP-om s mrtvim protagonistima prvog nastavka. Igra gdje bi Abby i Lev zamjenili Joela i Ellie me previše ne zanima.
Rattlersi, imas i natpis na kombiu cim se spustis s Ellie i pobijes prve 2 grupe.
Ettore79 Uf, mislim da nisu (nadam se). Mislim da je to bio random susret. Ne bi onda podrum bio tako skriven, tri call signa, treba struju upaliti itd., da na taj način skupljaju robove. Mislim da će biti treći nastavak s traženjem Krijesnica, ali se bojim s Abby + Lev (GoW s ženskim protagonistom ).
Matador Mislim da neće biti tlou3 , e sad da će ju baš ići razvlačiti igru na krijesnice bez glavnih likova hm... bilo bi jako čudno. Imali su hrabrosti ubiti glavnom lika, uvesti gay temu ,onesposobiti drugog glavnog lika i na tome im svaka čast . Ali ne vidim smisla nekom 3 dijelu.
Nadam se da gow4 neće ići u tom smjeru da ubiju glavnog lika i onda osveta
To bi bilo smrt za gow cili serijal zivi od Kratosa
Ma poveznica mi je bila da je Abby=Kratos (mišići), a Lev=Boi (luk i strijela).
Ono sto je mene najvise sokiralo da je Tommy prezivio jebeni pucanj u glavu jebote. Nemres mi to delat.
Nedostaci po meni : - izostanak pravih zagonetaka
- full je tesko zaobici pse , pokusavao sam al sam ih na kraju odma ubio sa strijelom ili prigusivacem
- lazni trailer kad joel pita ellie "are you really gonna go through this" , znaci jebi se ND
Gameplay odličan , grafika i atmosfera savršeni.
Po meni 90/100
E da, kad sam vidio abby prvi put mislio sam da je trans jebote. Al postala mi draga ipak. Mozda ne draga al sam ju razumio potpuno. Volio bih da je igra zavrsila na farmi sa dinom i bebačem
-
sluzbeno presao igru nakon 23:55h gameplaya....dosta dobra igra, Ellie izvukla deblji kraj, jadna ostala sama radi usijane glave..
Sad neka nam daju zasebni DLC sa Abby i Levi iliti Lily
moram priznat da zadnja 2-3h igre gdje je cisti uncharted mode mi isao malo na zivce jer nije bilo dovoljno metaka a izgubio sam strpljenje da se suljam i koljem...
danas presao igru na normal s nekakvih 27 sati. ne znam sta bih rekao shvacam one sto hvale igru ali bome i one koje ju kritiziraju. pocetak mi je bas fino legao i nekako mi je sve imalo smisla, da cak i joelova smrt. nisam znao za to prije ali nije me sokiralo previse odnosno nije sam dogadjaj ali brutalan nacin jeste. nakon sto se sve to sleglo daljnji tijek mi je isto bio logican i nevjerojatno dobar pogotovo onaj open world level u seattleu. no kako je prica isla dalje nije mi se svidjalo igrati s ellie, mogao sam ju donekle razumjeti ali postala je vec tada tesko podnosljiva i onda to ubojstvo owena i one njegove mi je vec pocelo kidati zivce. na kraju napad na nju od strane abby me pomalo iznenadio. i onda najgori moguci dio, igranje s abby je prvih 7 od ukupno 10 sati bilo apsolutno bezveze, dosadno i nije nimalo doprinjelo razvoju lika. jedina stvar vrijedna spomena u tom djelu je eto nekakvo upoznavanje odnosa izmedju owena i abby te wolfsa i scarsa. mada treba se reci da je i to ofrlje izvedeno i pitam se tko u naughty dogu je mislio da je taj dio dobar!? kad je lev pobjegao doma, e tu prica ponovno postaje zanimljiva i taj dio je zaista vratio napetost. farma je donijela bas neki good vibe i iako se sto se tice gameplaya nista ne dogadja bas je neki fora osjecaj. tommyjevo pojavljivanje me je ostavilo u cudu jer sam mislio da je mrtav nije mi to imalo smisla. elliena odluka da napusti svoju obitelj zbog jebene osvete unatoc tome sto je pobila pola seattlea mi nije previse sjela ali ajde. igra u santa barbari mi je bila 10/10, jednostavno taj dio je naughty dog bas dobro napravio, atmosfera je bila predobra. i onda zadnja borba, apsolutni bullshit, ma jednostavno nisam zelio da u tom djelu igram kao ellie jer mi se kao lik zgadila u potpunosti, tada je ona konacno za mene postala bad guy i abby je postala za mene ipak koliko toliko good guy. mislim da sam jedno pet puta ubijen jer jednostavno mi je bilo mucno igrati kao ellie, nije mi to promjenila ni cinjenica da ju je na kraju ipak pomilovala. jednostavno nakon svega sto je saznala u tom osvetnickom pohodu i s tolikim vremenskim razmakom da je mislila da ce nocne more stati ako jos jednom ubije mi nema smisla i mislim da je naughty dog to drugacije trebao rijesiti. osjecao sam bas zadovoljstvo kad se vratila na farmu i izgubila sve.
i sto reci na kraju svega, definitivno se radi o jako dobroj igri, grafika je nevidjena, gameplay jako dobar ali ta prica o osveti je malo previse forsirana i nazalost se sve vrti oko toga. opcenito ta struktura igre je malo problematicna, dobru su imali zamisao s abby ali mislim da su duzinom bas ubili dio price jer se predugo nakon sokantnog dogadjaja igra vuce bez ikakvog plana. trebalo je to biti malo kompaktnije a mozda je zavrsni dio igre(santa barbara) zauzvrat mogao biti malcice duzi. moja nekakva ocjena bi bila 8.6/10. retardirana ocjena iz razloga sto mi je rdr2 bio 8.5/10 a ova igra mi je ipak za nijansu bolja ali bome nije devetka.
Mislio sam da će ova tema bit zanimljivija.
Garrus_V Znači nisam jedini koji nije htio zadnje scene igrati s Ellie jer sam mislio da će na kraju Abby umrijeti, a to nisam želio. Zato mi je zapravo priča sjela jer da mi je netko rekao prije da će mi se Ellie čak i zgaditi rekao bih mu da je lud. Kad je Abby ubila Joela da mi je netko rekao da će mi postati draga - opet bih pomislio da je netko lud. Sviđa mi se kako su napravili taj zaokret i uveli dosta novih likova. Lev mi je isto jako jako dobar lik.
Nemogu vjerovat da nitko nije spomenuo jebenog Rat Kinga.
Mamu ti jebem tak kompletan dio je bio fuuuuuck meee!