Marks, ja stvarno, ali stvarno poštujem tvoje mišljenje o vezi prvog i drugog dijela ove igre i uopće nema smisla ulaziti u polemike kako je netko doživio priču Last of Us dvojke.
Svatko će ovo osobno interpretirati na svoj način, svatko će ovo iskusiti drukčije i sa drugačijim emocijama.
Al brate, sav onaj tekst koji si ispisal mi samo potkopavaš sa tim stavljanjem videa koji odgovaraju tvom mišljenju.
Tražiš i stavljaš one koji opravdavaju tvoje razočaranje, tražiš i stavljaš one koji "opravdavaju" tvoje mišljenje...
Čemu to?
Jebe mi se za review jednog Angry Joea il Skill up-a, njihovo mišljenje meni ne predstavlja apsolutno ništa, znači mi manje od nule.
Ko su oni da mi njihovo mišljenje mora bit mjerodavno?
Jebe mi se za recenziju / mišljenje / pametovanje onog lika kojeg si stavio prije par sati.
Ko su oni i njima slični da bi ja trebal cijeniti njihova mišljenja? De me nemoj s tim likovima, to što za lajk, subscribe, te samim time i lovu govore ono što neki žele čuti ne znači da su u pravu i da njihova mišljenja moram cijeniti više nego mišljenja ljudi s ovog foruma.
Jebe mi se i za 10-20 recenzija onih koji su dali 10/10 i proglasili igru remekdjelom, njihovo mišljenje mi ne predstavlja ništa.
Ja ne želim komentirati njih, ja ne želim komentirati mišljenja random ljudi sa interneta, ja želim komentirati igru među nama, našu razmjenu mišljenja , naše doživljaje igre,, nas ovdje na forumu.
Ja sam sa takvim guštom pročito tvoj post da nisu istine... I onaj "rage" dio na koji ću bar dijelom odgovorit nakon drugog prelaska igre, i sve ostalo.
Sa prokletim guštom sam sad pročito Thomasov post... Ono, vidi se iz svake riječi koliko je čovjek bio "u igri", koji je to bio rollercoaster emocija.
I to je iskusil svatko od nas tu koji je ovo odigral, na ovaj ili onaj način, ne trebaju mi videi "dokazanih i objektivnih" recenzenata da mi potvrde ili promjene mišljenje.