prayer
Niel Druckmann je napravio Last of Us.
To je njegova ideja od starta.
Bio je main writer i co-director na prvoj igri.
A ove nehumane uvjete smo raspravili već.
Osobno sam stajališta da ljudi koji idu raditi u gaming industriju moraju biti spremni na tako nešto.
Nije svaki posao za svakoga.
U industriji gdje su korisnici toliko stravstveni koliko je vidljivo na primjeru ove igre, developeri moraju biti jednako ili više stravstveni i posvećeni svojim projektima.
Left Behind je nastao u isto vrijeme ili netom nakon prve igre. Odvojen je u DLC samo zato jer je tada to bilo u modi.
A i radio ga je isti tim kao i igru.
Mislim vrlo je lako naći milijun razloga i pokazatelja da je priča nastavka trebala biti nešto drugo, zato što vjerojatno i je.
Kad nešto radiš sedam godina onda prođeš nevjerojatan broj iteracija i verzija dok ne dođeš do onoga što želiš.
Prvi draft TLOUa (kojeg je Druckmann imao u glavi još na studiju) je kao glavne likove imao policajca koji je imao problema sa srcem i često je oslabio pa je igrač često preuzimao ulogu curice koju je lik dobio zadatak čuvati.
Mislim, možemo mi pričat kolko želimo da ovo nisu Ellie i Joel iz prve igre, ali činjenica je da je Druckmann jedina osoba koja zna kuda je prva igra vodila i što sa likovima koje je izmislio želi reći.
Ovo su njegovi likovi i njegov svijet.
Ono što neki ljudi vide je odstupanje od njihove vizije nastavka koju su sedam godina zamišljali u glavi i to mi je jasno. Sedam godina je puno vremena, ali ono što mi nije jasno je da osobe koje su voljele original prije sedam godina, danas nisu dovoljno emocionalno zrele da vide da ih to muči, a ne sinagoge, lezbe i nabildane žene.
Nexus
imam osjećaj da je na steroidima
Jesi ti skužio kolko se obje najedu suplemenata kroz igru 🤣🤣🤣