19marksman89
Ovo je neznanje, ali dobro, kao najvećem fanu prve igre nek ti je.
Dina je biseksualka. To što ti misliš da oko tebe nema homoseksualaca i biseksualaca to ne znači da ih nema.
U praksi i stvarnom svijetu, udio osoba koje bi ovisno o situaciji, iz bilo kojeg razloga spavale sa osobom istog spola vrlo blizu 50%, ako ne i više.
Vjerskim sranjima nije mjesto u igrama..ne tako nepotrebno i providno..ne zanima me koje je vjere..u boga ne vjerujem
Bullshit. Činjenica je da se radi o katoličkoj crkvi, toj sceni nitko ne bi posvetio niti 1% svog mozga, osim da možda prokomentira kako je grafika unutra dobra.
Ne kažem da ti smeta išta ili da imaš nešto protiv neke religije, ali pola plota Uncharteda 4 se priča o Saint Dismasu, a kompletna igra je prožeta kršćanskim mythosom.
Niko nije riječi rekao u vezi toga.
To je normalno. Naši mozgovi jednostavno ne shvaćaju te stvari na isti način.
Moram te pohvalit za trud u postu, ali ipak sam očekivao bar malo ozbiljniji pristup recenziji za igru čijeg si prethodnika najveći turbo mega fan kojeg je ovaj svemir ikad imao časti ugostiti. Neki pointovi su ti totalni outrage upakiran u škrti sloj objektivnosti, ali vrlo velika većina je dosta dobro objašnjena.
Potvrđuje moju teoriju da su ljudi nezadovoljni jer nisu dobili ono što su htjeli, a ne zbog ičega što ima veze sa kvalitetom same igre.
Dio sa Kojimom je odlično osmišljen da dočara što si htio reći, uspješan je zato što si htio opisati točno taj osjećaj koji ti je dio sa Abby uzrokovao.
Dio gdje si fulao je taj da tvoja digresija nije imala apsolutno nikakve veze sa ičime što si prije ili poslje pisao dok je Abbyn dio u TLOU2 integralan dio priče i napravljen je da ispuni kompletno drugačiju svrhu od te koju ti pokušavaš dočarati.
Ako tebi nije pobudilo iste osjećaje kao ostatku igrača, to je naravno sasvim u redu, ali opet naglašavam, ovo je pitanje slike koju si si ti o igri zacrtao, a ne o tome kakva je TLOU2 zapravo igra.