Evo i ja upravo završio igru. Moram napomenuti da mi je na dojmove dosta utjecalo to što mi je ekipa na FFA fejsu u porukama spojlala sve i čitavi kraj, i to dok sam ja bio na 3/5 igre koja mi je do onda bila uz nekoliko iznimki fantastična. Bez da se tu sad sažaljevam, ali stvarno ne mogu opisat kako me to razjebalo psihički. Mislili su valjda da se s Flippom dopisuju. Onda sam napravio pauzu od 2 tjedna, nekako se noćas prisilio da završim samostalno i eto, vrijeme proletjelo. A to je već svojevrsna pohvala autorima igre.
Navečer ću napisati detaljnije dojmove. Za razliku od wekyja koji sere po drugima, a njegov detaljan post nisam vidio 🙁
Preletio sam većinu postova, pa i Marksmanov baš onako sažeto. I mislim da bi svi skupa morali priznat da se stvarno radi o priči koja je toliko kompleksna i dizajnirana na način da se pojebe s psihom utoliko što će nas postaviti u više tabora. Čitava ova tema je jedan dokaz toj tezi. Tako da cijenim svakoga tko se usudio ovdje napisat svoje različito mišljenje i dojmove, a bez da pokušava druge uvjeriti da je baš on u pravu. Flipper je odlično u recenziji upozorio da se priča neće svidjeti svima.
Tako da @19marksman89 👏 za tvoj pristup na koji si se odlučio za razliku od brata, a @pravednik tvoj pristup mi se osobno (ne kao adminu) nikako ne sviđa, jer već mjesec dana uoči izlaska igre si indirektno pokušao utjecati na mnijenje. Iako trebam pohvalit što si to radio po pravilima i bez otkrivanja spojlera. Ipak, s ostalim članovima foruma bi se trebalo dogovorit da se nekako ograniči takvo djelovanje u budućnosti. Možda za igre slične ovoj otvoriti skrivenu spoiler temu na pojavu prvih informacija o priči, pa si spojlajte do mile volje. Ali dosta offtopica zasad.