Da je recimo crkva i kršćanstvo tada bi nam to smetalo a druge strane se bunile.
Vidite, ovo sam htio pisati pre par mjeseci pa su ljudi krivo shvatili.
Fico je shvatio kao govor mržnje.
Neil Druckman je imao dozu subjektivnog izričaja u svom pisanju te je projektirao taj mali segment priče kroz svoje vjersko opredeljenje.
To je razlog zašto se vjera nebi trebala protezati kroz igre, bar ne na takav očiti način, gdje autor stavlja svoje na prvo.
Jeste igrali Rise of The Tomb Raider? Jasno se daje skužiti tko je "Prophet" od početka(Isus, Muhamed) ali igra nikad to ne baca igraču već mudro zaobilazi da sam interpretira. Takvo pisanje volim.
Slično je bilo u starim TR te filmu Prometheus.
Nadalje, što se tiče lezbijki problema nemam, imam problem sa stavljanjem prisilne raznolikosti jer kako kolega @Brijac kaže to je amerika.
Dina židovka, njezin dečko Jesse azijat, Lev transgender.
Tu ima jedan problem i to bi volio pitati Druckmana.
Znači Dina je biseksualka, kod židova je bilo kakvo spolno devijantno ponašanje zabranjeno te se kažnjava na razne načine. Ono ako i jesi bolje šuti.
Pošto je on sam židov neznam kako se to usudio, jer imaju iznad sebe
vođe koje će ga dosta oribati kad tad. To je hrabro od njega ili ludo.
Nemogu se oteti dojmu da taj dio nije zamisao Anite kao savjetnice.
Lezbijke ok, ali koja je vjerojatnost da ona bude židovka sa dečkom azijatom da bi kasnije srela Leva(koji je transgender) i koji je baš zaslužan da ju Abby ne razvali do kraja.
Izgled Abby i sve ostalo me ne dira, pripisujem umjetničkoj slobodi.
Neki moj pogled što se toga tiče i nadam se da moderator nebu zamjerio, nemam nikakve loše namjere.
@woodie
Ovo da je 50% populacije homoseksualno neznam.
Daj mi link na ta istraživanja.