Vidjeli smo dvije od četiri nove maske, znači bit će 4 nove mehanike samo s maskama. Vidjeli smo grind/zip line mehaniku, Cortex kao igrix lik s totalno
drugačijem gameplayem i potvrđeno je da će biti jos jedinstvenih igrivih likova.

Po meni i više nego dovoljan napredak.

Nema ni najmanje veze s orginalom.

Stvar je u tome što platformeri, da bi bili dobri, moraju matematički i geometrijski biti savršeni. Nintendo to zna, većina ne.

Ovo je sve nabacano bez ikakve platformerske logike.

Ekipa je radila na N. Saneu, po cem si ti zakljucio da je fizika drugacija?

15 dana kasnije

Ovo je tako grozno. Izgleda da nas čeka veći promašaj od onih s PS2.

Znaci čeka nas hitčina, može stari.

i dalje trolas bez pokrica? Zasto?

2 mjeseci kasnije

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Datum izlaska: 02.10.2020.
Izdavač: Activision
Developer: Toys For Bob
Platforme: PS4, XONE
Trailer:

Čini mi se kako iščekivanje nove igre iz serijala nije bilo nikad ovako slabo. Moje mišljenje -> radi nedavnog izbacivanja N.Sane Trilogya i Nitro Fueleda. U ovoj igri ćemo upravljati sa petero likova do konačnog [cross]šupka[/cross] cilja -

u preko 100 levela. U igri postoje 2 moda - Retro (u kojem imamo ograničen broj života, te ih skupljamo sa Wumpa voćem) i Modern Mode (života UNLIMITED, ali ima i counter smrti). Uz to svaki mod ima dvije zasebne varijacije od kojih svaki sadrži vlastiti raspored neprijatelja, loših predmeta i opasnosti.

Gameplay trailer

17 minuta gameplaya

Slabo je iščekivanje prvo zbog previsoke cijene a drugo po meni to više nije crash kakvog znamo. Kakva glupa futuristička zaustavljanja vremena?

Ja sam to odma nakon prve najave govorio. Vrijednost platformera je da izvučeš maksikum iz jednostavnosti. Ovi su ideje trpali bagerom i sve je prošlo.

Znaci ovo se ceka na najjace. Vikend je cjeli samo crashinjo <3

Nazalost, ne izgleda mi napeto ni najmanje. Crasha san obožava, a to više nije to

Mene zanima ali nisam lud dati punu cijenu jer su remake trilogije i CTR koštale 250 kn. Čekat ću da padne cijena na150-200 kn. I onda ću definitivno nabaviti.

weky Baš to..obožavao sam crasha baš zbog te jednostavnosti. Kad si prošao igru a htio si challenge mogao si lovit platinu i to je onda bal i maskenbal.

Mene ovaj novi ne privlači ni najmanje.

A samo su trebali dizajnirat nove levele tj iskombinirat sve iz trilogije, dodat nove neprijatelje i slično.

doctorfreak Govorite kao da su otisli u neku kompliciranu krajnost. Sve je isto + nove maske koje bas nadodaju gameplayu.

doctorfreak A samo su trebali dizajnirat nove levele tj iskombinirat sve iz trilogije, dodat nove neprijatelje i slično.

Dakle, sve što su dosad pokazali? Ne kužim.

Pripojeno je 11 postova iz Crash Bandicoot 4: It's About Time.|Pripojeno je 11 postova iz Crash Bandicoot 4: It's About Time.