Vidjeli smo dvije od četiri nove maske, znači bit će 4 nove mehanike samo s maskama. Vidjeli smo grind/zip line mehaniku, Cortex kao igrix lik s totalno
drugačijem gameplayem i potvrđeno je da će biti jos jedinstvenih igrivih likova.
Datum izlaska: 02.10.2020. Izdavač: Activision Developer: Toys For Bob Platforme: PS4, XONE Trailer:
Čini mi se kako iščekivanje nove igre iz serijala nije bilo nikad ovako slabo. Moje mišljenje -> radi nedavnog izbacivanja N.Sane Trilogya i Nitro Fueleda. U ovoj igri ćemo upravljati sa petero likova do konačnog [cross]šupka[/cross] cilja -
u preko 100 levela. U igri postoje 2 moda - Retro (u kojem imamo ograničen broj života, te ih skupljamo sa Wumpa voćem) i Modern Mode (života UNLIMITED, ali ima i counter smrti). Uz to svaki mod ima dvije zasebne varijacije od kojih svaki sadrži vlastiti raspored neprijatelja, loših predmeta i opasnosti.
Ja sam to odma nakon prve najave govorio. Vrijednost platformera je da izvučeš maksikum iz jednostavnosti. Ovi su ideje trpali bagerom i sve je prošlo.
Mene zanima ali nisam lud dati punu cijenu jer su remake trilogije i CTR koštale 250 kn. Čekat ću da padne cijena na150-200 kn. I onda ću definitivno nabaviti.
weky Baš to..obožavao sam crasha baš zbog te jednostavnosti. Kad si prošao igru a htio si challenge mogao si lovit platinu i to je onda bal i maskenbal.
Mene ovaj novi ne privlači ni najmanje.
A samo su trebali dizajnirat nove levele tj iskombinirat sve iz trilogije, dodat nove neprijatelje i slično.