DarkPunisher e gdje ti na screenu slika cure? I opet ZABA transakcije u vrhu se vide...
Crash Bandicoot 4: It's About Time
- Uređivano
Flipper Hahah a neda mi se spremat sliku na mobitel pa okinem screen i cao, curu sam povuko dole u neki trash can, nebitna je pored Crashice
A zaba, master na 36 i dobro.
@foggy igra je sjebana do ibera, ak ovo platiniramo mi smo isusi
Ko da prva trilogija nije sjebana za platinu...pogotovo speedrunovi...
A ovo jos gore shaha ajmo tko prvi platinira placam pivu
Pogledao sam par recenzija i čini se super!
Ima li boss borbi na kraju svakog svijeta? Pretpostavljam da ih ima ali ni u jednoj recenziji nisu pokazali ništa.
Imaju boss borbe.
DarkPunisher @foggy igra je sjebana do ibera, ak ovo platiniramo mi smo isusi
Ja već izgledam ki isus. Nisam još nabavio igru, trebao bi
- Uređivano
Itko igra? Zavrsio sam jucer igru i skupio sve kazete (21 ak se ne varam). Bome zajebano, a to je valjda najlaksi dio prema platini.
Da poberete kazetu treba doci do iste bez da poginete. Nekad znaju bit na kraju levela pa je to kaos.
Uspio sam i skinuti 2 platinum relicsa za time trialse, pa evo prvog levela, izbjegnite ako ne zelite znat koji skill dobijete kad predjete igru i kak to onda u time trialu izgleda.
Rude awakening - Time Trial
Stilski i dinamikom me igra podsjeća na Wrath of Cortex.
Pogledao video i okinuo lajk..etooooo
Sto vise gledam videe o ovoj igri, to me vise privlaci, a i od Mario Odyssey nisam zaigrao postenog platformera, tako da...
weky Nismo ni sumnjali. Čak tri dana? Ostario si, godine su uzele svoje.
O desi pratitelju moj, zaprati me na fejsu za jos recepata.
@yakuza_stinger @maverick Najbolji Crash rekao bih, ne pasu mi neki leveli i tezina je kao stormy ascend x28. Time trialsi su cisti gust. Igru komotno zavrsite kroz par dana, samo levele proc nije nauka, a ovo sve ostalo za 106%...E tu cemo vidit koliko imam zivaca
@weky Jednom je u redu, dva puta ok ali brate odustani više. @foggy radi, igra igre, šreda gitaru i guzi ženu u isto vrijeme koliko malo ima vremena. Mislim da nisi fer prema njemu sa takvim neslanim šalama. I sve to u njegovim godinama. Vidit ćemo tebe kad ostariš malo pa moraš gutati afričku šljivu kao lozu.
diokan
fensisuperstar I sve to u njegovim godinama
Jedino ovaj dio boli, a uz to i leđa.
Skinuo sam još jedan time trial, u prosjeku pol sata da level sjedne. Treći je isto skoro pao, ali već je bilo pol 3 ujutro pa rek'o idem spavat. Meni je ovo najbolji dio igre, ali ja nisam baš normalan pa uzmite to s rezervom, plus rijetki će ići na ovakve pothvate.
N.Sanity Peak Time Trial:
foggy pol sata za mozda prva 3 levela, sta ce dalje
- Uređivano
foggy opasno sam zagrijan, a jedini problem je taj sto sam si nagomilao igara pun kufer pa se bojim vise ista krenuti prije nego li zavrsim zapoceto jer bi se lako moglo dogoditi da odjebem sve ako podivljam.
cudno mi malo da je sale slab. mislio sam da ce samo ime prodati ovu igru, bez obzira na kvalitetu.
zanimljiva stvar da je Activision poceo izdavati odlicne i k tome vrlo zahtjevne igre kao npr Sekiro i sada Crash 4. Acti mi se polako najmanje gadi od svih ti vampirskih kompanija.
emilijo To sto ti imas je najlaksi dio igre. Sad krece pakao. Tj, kad predjes igru onda krece pakao.
Ja sam jubilarni 10. time trial skinuo, ide, samo bome treba prakse. Sad vec poneki padne iz par pokusaja. Svaka cast developerima, respect za tehnicku stranu implementacije, sve frca, bas je dobro sve napravljeno.
Prvih nekoliko levela teže nego cijeli Crash 3.