Crash Bandicoot 4: It's About Time
Novi gameplay:
Leveli izgledaju ipak otvoreniji i veci, pa se nadam da ce ipak malo novosti ubaciti. Cist je fajn sljedit recept uspjeha, ali treba malo i svjezine.
Yep, stavio vec link u pocetni post, ali nek bude i tu jer nece svi ni vidjet gore.
Kak nema svjezine? Otvoreniji level design u nekim levelima, 4 vrste maska za nove mehanike, grindanje...Cortex leveli?
DarkPunisher Nisam skuzio za video gore
Pa ne vidim tu previse sad, zato kazem da se nadam Sve su to nabrzak pokazali a nemam vecu sliku, tipa bilo bi bolje da su odigrali full jedan cijeli level a ne ovako nabacali klipove.
- Uređivano
Slazem se, definitivno trebaju puknut walkthrough jednog levela.
Meni zasad sve izgleda fantasticno, osim ponekad, po meni preudaljene kamere. To se najvise da primjetit u 2D segmentima
i na prikazanom Coco gameplayu. Nista strasno ali eto.
Bas se ful veselim ovom. Jednostavno ne mogu opisat koliko sam uzivao platinirajuci N.Sane trilogiju.
To usavrsavanje time trialova za gold/platinum relicse mi i dan danas ostaje medu top gaming sjecanima s ovog gena.
Pure joy je to bio, i uzivao sam vise nego kad sam ko klinjo igro trilogiju majke mi.
I meni je bio gust, cak sam stormy ascent odradio i ta plus onaj most u prvom crashu su mi mast izvadili. Jedva cekam opet
- Uređivano
Hahah most sam prelazio jedno sat vremena garant, a nedavno na kompu upalio jedinicu malo i reko ajde da malo odigram na kompu
kad na ps4 imam sve prodeno i zavrseno i to "malo da odigram" je preslo u rjesavanje 100% achievementa s tim da sam, bez zajebancije na neku foru proso most iz prve haha
DarkPunisher Nakon tih sat vremena jebeno sam prehodao sve po uzetu bocnom, da im jebem most i sve daske na njemu
- Uređivano
I ja, ali i to je bilo sjebano za skocit, 99% sam sklizno sa strane na kraju lvla
Malo produzenog gameplaya bez brbljanja sa level OST-om.
Meni ovo izgleda bolesno dobro.
kak vam se čine modeli likova u igri? Meni su prilično lošiji od remastera. Ajde zapravo Cortexa su odlično napravili, al Coco je odvratno loša. Crashov model mi je 50-50, iako sam bio sretniji sa remasterom iskreno. Možda samo hejter u meni priča kaj hoće samo klasik i ništa više
- Uređivano
Meni su isto malo bolji u N. Saneu ali ne smetaju me novi uopce, bas naprotiv odlicno mi svi izgledaju i dobar im je novi engine.
Meni cijela igra izgleda pregrozno. Potpuno uništena dinamika i fizika platformera. Baš se vidi da dev nema blage veze o specifičnostima žanra i Crasha. Vidjet ćete kad izađe. Možda navučen metascore na 60, ali sumnjam.
- Uređivano
Barem nekom? Komentari su ultra pozitivni, vi ste vjerojatno prvi koji sam vidio da kritiziraju igru kao igru a ne dizajn likova.
Ni sa dizajnom nisan odusevljen najiskrenije al to mi je manje bitno. Iman osjecaj da nakon 20 godin igra nije evoluirala ni najmanje i da nema nista promjena u odnosu na originale. Iako je i to bolje, nego one glupostj koje su izasle na PS2
Ni meni se ne čini kao neki veliki napredak u odnosu na trilogiju. Uživao sam u N. Sane i CTR tako da ne vidim razlog zašto ne bi u novom Crashu. Glavno mi je da ima šarm original trilogije..Jedino mi nije jasno zašto su mijenjali izgled likova u odnosu na N. Sane.
Kupit ću sigurno ali ne day one jer je cijena previsoka.
Vidjeli smo dvije od četiri nove maske, znači bit će 4 nove mehanike samo s maskama. Vidjeli smo grind/zip line mehaniku, Cortex kao igrix lik s totalno
drugačijem gameplayem i potvrđeno je da će biti jos jedinstvenih igrivih likova.
Po meni i više nego dovoljan napredak.
Nema ni najmanje veze s orginalom.
Stvar je u tome što platformeri, da bi bili dobri, moraju matematički i geometrijski biti savršeni. Nintendo to zna, većina ne.
Ovo je sve nabacano bez ikakve platformerske logike.