Nakon 22 godine čekanja, najavljen je nastavak na megapopularan Crash Bandicoot 3: Warped.

Developer: Toys For Bob
Izdavač: Activision
Datum izlaska: 02.10.2020.
Platforme: PS4 / XBONE

Malo novog gameplaya:

1 / 2

Novi gameplay:

Leveli izgledaju ipak otvoreniji i veci, pa se nadam da ce ipak malo novosti ubaciti. Cist je fajn sljedit recept uspjeha, ali treba malo i svjezine.

Yep, stavio vec link u pocetni post, ali nek bude i tu jer nece svi ni vidjet gore.
Kak nema svjezine? Otvoreniji level design u nekim levelima, 4 vrste maska za nove mehanike, grindanje...Cortex leveli? 😛

DarkPunisher Nisam skuzio za video gore 🙂

Pa ne vidim tu previse sad, zato kazem da se nadam 🙂 Sve su to nabrzak pokazali a nemam vecu sliku, tipa bilo bi bolje da su odigrali full jedan cijeli level a ne ovako nabacali klipove.

Slazem se, definitivno trebaju puknut walkthrough jednog levela.
    Meni zasad sve izgleda fantasticno, osim ponekad, po meni preudaljene kamere. To se najvise da primjetit u 2D segmentima
    i na prikazanom Coco gameplayu. Nista strasno ali eto.

Bas se ful veselim ovom. Jednostavno ne mogu opisat koliko sam uzivao platinirajuci N.Sane trilogiju.
    To usavrsavanje time trialova za gold/platinum relicse mi i dan danas ostaje medu top gaming sjecanima s ovog gena.
    Pure joy je to bio, i uzivao sam vise nego kad sam ko klinjo igro trilogiju majke mi.

I meni je bio gust, cak sam stormy ascent odradio i ta plus onaj most u prvom crashu su mi mast izvadili. Jedva cekam opet 😃

Hahah most sam prelazio jedno sat vremena garant, a nedavno na kompu upalio jedinicu malo i reko ajde da malo odigram na kompu
    kad na ps4 imam sve prodeno i zavrseno i to "malo da odigram" je preslo u rjesavanje 100% achievementa s tim da sam, bez zajebancije na neku foru proso most iz prve haha

DarkPunisher Nakon tih sat vremena jebeno sam prehodao sve po uzetu bocnom, da im jebem most i sve daske na njemu 😃

I ja, ali i to je bilo sjebano za skocit, 99% sam sklizno sa strane na kraju lvla 🤣

Malo produzenog gameplaya bez brbljanja sa level OST-om.

Meni ovo izgleda bolesno dobro.

8 dana kasnije

kak vam se čine modeli likova u igri? Meni su prilično lošiji od remastera. Ajde zapravo Cortexa su odlično napravili, al Coco je odvratno loša. Crashov model mi je 50-50, iako sam bio sretniji sa remasterom iskreno. Možda samo hejter u meni priča kaj hoće samo klasik i ništa više 😆

Meni su isto malo bolji u N. Saneu ali ne smetaju me novi uopce, bas naprotiv odlicno mi svi izgledaju i dobar im je novi engine.

Meni cijela igra izgleda pregrozno. Potpuno uništena dinamika i fizika platformera. Baš se vidi da dev nema blage veze o specifičnostima žanra i Crasha. Vidjet ćete kad izađe. Možda navučen metascore na 60, ali sumnjam.

Fico Meni ovo izgleda bolesno dobro.

Baren nekom...meni ovo izgleda nakaradno loše. Neznan zasto

Barem nekom? Komentari su ultra pozitivni, vi ste vjerojatno prvi koji sam vidio da kritiziraju igru kao igru a ne dizajn likova.

Ni sa dizajnom nisan odusevljen najiskrenije al to mi je manje bitno. Iman osjecaj da nakon 20 godin igra nije evoluirala ni najmanje i da nema nista promjena u odnosu na originale. Iako je i to bolje, nego one glupostj koje su izasle na PS2

Ni meni se ne čini kao neki veliki napredak u odnosu na trilogiju. Uživao sam u N. Sane i CTR tako da ne vidim razlog zašto ne bi u novom Crashu. Glavno mi je da ima šarm original trilogije..Jedino mi nije jasno zašto su mijenjali izgled likova u odnosu na N. Sane.

Kupit ću sigurno ali ne day one jer je cijena previsoka.

Vidjeli smo dvije od četiri nove maske, znači bit će 4 nove mehanike samo s maskama. Vidjeli smo grind/zip line mehaniku, Cortex kao igrix lik s totalno
        drugačijem gameplayem i potvrđeno je da će biti jos jedinstvenih igrivih likova.

Po meni i više nego dovoljan napredak.

Nema ni najmanje veze s orginalom.

Stvar je u tome što platformeri, da bi bili dobri, moraju matematički i geometrijski biti savršeni. Nintendo to zna, većina ne.

Ovo je sve nabacano bez ikakve platformerske logike.