Isprike, imao sam zdravstvenih problema pa nisam stigao testirati. Problem je u ruteru. Išao sam ga spojiti čak i van kuće da vidim da slučajno nije do signala, iz dvorišta ravno gleda u antenu i brzina je ista (nikakva). Zamijenio sam kartice iz mobitela i rutera i na mobitelu je s karticom iz rutera opet super brzina, a moja kartica iz mobitela u ruteru opet daje smeće od brzine.

Znači da je ruter jedini krivac, ima kakvih preporuka za nešto što će valjati? To je samo za more, dva mjeseca godišnje, ne mora bit world class ruter, ali da bar dobaci do 50Mbps pošto preko mobitela ide i jače od toga.

buz A1 sad u ponudi ima Huawei B535 i njih imaš hrpu na Njuškalu. Barem je bilo do nedavno. Oni su puno kvalitetniji od ZTE drloga i rade puno bolje.

buz zaleti se do mene i posudim ti B315s. Provjereno radi kako treba

Fenix Hvala ti ko bratu, ali nisam u ZG i treba mi rješenje do vikenda. Susjed u apartmanu ispod nas nam je izašao u susret oko nečeg pa smo mi njemu obećali riješit internet da imamo skupa na moru pošto on živi u Austriji, ali s ovim brzinama nema šanse da dva kućanstva to koriste. Za vikend dolaze, a ovo ne valja kurca. 😆

Ako imaš dual-sim stavi i drugu karticu u mob i nju koristi kao podatkovni promet pa si napravi Hotspot?

prayer Meni ne treba, ja ionako imam flat na svom mobitelu pa si hotspotam ako mi treba baš.

Ali kasnije će biti moji starci kad budu i susjedi, di ću ja to njima sve objasniti. A onda bi i mob morao stajati doma cijelo vrijeme da i susjedi mogu koristiti.

Treba mi neko konkretnije rješenje, morat ću pojest govno i uzet onaj ruter i nadat se da bude radio.

buz

Možda imaš neki stari mobitel kojeg ne koristiš a da je smartphone pa da samo i njega ubaciš karticu i koristiš ga kao router preko Hotspota? Staviš neku jednostavnu šifru i isti vrag kao da koristiš pravi router. Ako se ni tako ne možeš snaći onda jbg 🙁

6 dana kasnije

Jel zna iko sta je CG nat?Zva sam A1 da mi podignu brzinu do1gbt sutra mi dolazi tehnicar donit ce novi ruter i sve to podest,kolega mi je reka da kazem tehnicaru da mi obavezno iskljuci CGnat da ce mi onda internet bit puno bolji.Jel zna iko ista o tome ?

2 godine kasnije

Kakva je telemach optika?

Evo u fazi spajanja mi je misto ali za sad samo telemach je dostupan.

Godinama san na tcomu i znan da ako iman problem sve se brzo rjesi ali tcom izgleda da nece brzo doci pa sad neznan sto napraviti

Miro s optikom generalno nema problema i trebalo bi biti stvarno OK.

Jedino što trebaš je znati da što se tiče tehničke pomoći, niti A1 a ni Telemach nisu blizu T-Coma.

Svejedno, ja bih išao uvijek na optiku pa da je od Šemsa Telekoma. Optika je optika.

Flipper

Šemskom

skidaj legalne windows alate
                strimuj netflix easy brate
                giga up giga down
                šemso časti allaround

ššššemsokoooom

Smislio jingle, sad nam treba investitor.

Flipper

A nigdi mi se ne zuri tako da mogu i pricekati tcom oce li doci

mjesec kasnije

Znači u utorak oko 3 sam izgubio net, prijavio, ko fol problem je bio negdje u novigradu da bi na kraju kad je tehničar koji je trebao prvo doci taj dan kao sto su rekli da provjeri dosao sad da bi lik ladno rekao kako je problem u centrali da je netko "greškom" meni poremetio neke login podatke???

ja ću se RANITI.

znači moja mama makne iz paketa jebeni max tv i ostane bez ugovorne obaveze. Potpiše sve. vrati uređaj sve 5. U utorak mi rikne veza vrati ju danas testiram 300/150. Zovem tcom kaze da smo mi bili u poslovnici potpisali za produljenje ugovora i smanjivanje brzina. 😃 Ja kažem ladno nitko nije produljivao ugovor kaže mi ženska a morat ćete podnijet žalbu. Znači fakof ide žalba tcomu a bome i hakomu pritužba.