ono kad moram odgovorit iako sam rekao da ne mogu. Jače od života.

wooddiebone ali Abby je nabildana i sad je to problem. Ne mora svaki lik bit spank material da bi bio kvalitetan i dobar.

oh shut the fuck up ovo si izvukao iz guzice sad fakat.
> wooddiebone Joel je napravio Abby puno goru stvar nego je Abby napravila Joelu. I to je to.

oh shut the fuck up broj 2.
Joel je ubio you know who zato što mu je bio na putu da spasi Ellie. Ona je njega ubila for fucking revenge. I to ga je izmasakrirala. Sry bro in my eyes, ona je Ellie napravila masu gore nego Joel Abby. Abby barem nije morala gledati. I da se razumijemo, Joel koji je u jednom danu singlehandledly masakrirao 100 ljudi nije mogao obuzdati jednog doktora? Joel koji je autom pokusao pregazit lika jer mu nije vjerovao da je ozlijeđen. Taj Joel ne bi nikad ali NIKAD bio u sobi sa abby i ostalima a da ih ne drži sve na nišanu, nebitno koliko godina prošlo. Taj instinkt se ne gubi.

I nikad više nemoj last of us 2 usporedit sa serijalom George R.R. Martina (knjige ne serija). Preloše dude.
> wooddiebone Uncharted je totalno drugi tip narativa i worldbuildinga u kojem se takve stvari ne događaju.
> wooddiebone iako je Drake pobio otprilike jednu manju državicu na svojim putovanjima.

Giphy - frustrated kristen wiig GIF

@wooddiebone sry morao sam stavit 4 spoilera inace mi pol teksta viri vani -___-

fensisuperstar

Sori dud.
    Ne slažemo se.
    Nisi mi iznio niti jedan argument koji nisam već tisuću puta vidio i prežvakao u glavi.
    Sve je glupost.

Zapeo si za taj stunning and brave jebote, zato što je internet to krenuo srat, a niko pojma nema o čemu se to radi.
    Abby je najnormalniji lik koji po ničemu ne predstavlja taj pojam niti po ičemu osim tjelesnoj građi ne odskače od bilo kojeg drugog lika.

Zato tvrdim da nije bilo leakova, situacija sa Abby bi bila totalno drugačija. Sa Joelom možda i ne, jer je to fakat kontroverzna odluka pisaca, ali Abby je u startu prikazana kao transvestit kojeg ganja sekta kršćanskih fanatika koji su prikazani kao negativci i to nije normalno jer Niel Cuckmann židov pokušava gurati svoju bolesnu agendu u naše normalne i čedne živote.

OH SHUT THE FUCK UP TI

Očito je da ti mišljenje oko nekih stvari kroje drugi.

wooddiebone

E baš to. Da je ovo treći dio puno bi se lakše pomirio s tom idejom. Jer mi je Joel sigurno u top 5 najdražih likova svih vremena. Čekao sam 7 godina na nastavak i već sam se pomirio da će Ellie biti glavni igriv lik. I onda ga odmah koknu -.-

resident_evil

Srećom kroz igru ima screen timea, ali naravno da bi više trebalo.
        Baš me još uvijek drži to da bi se lakše žvakala ovak teška tema nakon jedne još igre.
        Možda da su u njoj i Abby ubacili pa da nam u trojci otkriju taj revelation zašto napravi to što napravi.
        Upravo sam započeo taj dio. Scena kad Ellie ide u bolnicu i kad izađe vani 🙁 koja gluma i tenzije aaaaaaa..I svaki flashback dosad je super napravljen.
        > wooddiebone Zato tvrdim da nije bilo leakova, situacija sa Abby bi bila totalno drugačija
        Nope. Ja leakove nisam ni vidiio. 99% gameplaya sam vidio sam svojim očima. stalno zapinješ za izgled Abby kao da je to TEBI bitno. Koga boli kurac dal je trans, gay, bisex ili jebeni unicorn. Koga boli kurac za izgled. Izvadili su žensku iz paštete, dali su joj best in class voice actress, ubili Joela i onda ti dali "dobro" objašnjenje X sati nakon toga, gdje si ti to hands down prihvatio nagužen da je to OK zato što je situacija takva i takva. To NIJE ok. Jel ti voliš nositi tijesne cipele tako da imaš onaj fantastičan osjećaj kad ih skineš kasnije? Last of us 2 priča je upravo to. Ali ovako i onako nije bitno što ja mislim. Pripisat ćeš ti meni mišljenje.

I već kad si SJW nastrojen nastoji biti politički korektan i naučit što je transvestit a što transeksualna osoba/transrodna osoba.

wooddiebone Očito je da ti mišljenje oko nekih stvari kroje drugi

"Očito je da _____"
        "Zapeo si za _____"
        "Sve je glupost. "

Dude sad se već iz SJW pretvaraš se u SJW tviteraša. Whole new fucking level.
        Ta fora gdje ti zasigurno znaš i zacrtaš moje mišljenje je vrlo šupački nastrojena fora.
        možda je tebi gluposti. Meni nije. Izneseš mišljenje o svijetu u kojem Drake živi i onda nastaviš tekst u kojem Drakeu pripisujes killcount Doom Guya. Ali to je ok zato što je to totalno drugi tip narativa i worldbuildinga u kojem se takve stvari ne događaju.
        Giphy - it figures i see GIF
        Da se razumijemo. Ne basham Uncharted. Moram to naglasiti jer već vidim kako mi Woodie pripisuje mišljenje.

"Nisi mi iznio niti jedan argument koji nisam već tisuću puta vidio i prežvakao u glavi."

actually jesam ali si se odlučio oglušit na njega. Kao i inače.
        ali na kraju ne znam zašto se raspravljam s nekime koji TLOU2 uspoređuje sa A Song of Ice and Fire i kojem je Mass Effekt priča po kvaliteti na razini LOTRa.

> wooddiebone Zapravo, trenutno imam dojam da bi se ova igra puno lakše probavila kad bi bila treća u nizu, odnosno kad bi između jedinice i dvojke imali još bar jednu punu igru u kojoj uživamo u vezi Joela i Ellie.
        > wooddiebone I bilo mi je jasno da nema nastavka bez da vidimo Joela kako odgovara za taj pokolj.

Nemamo više što pričati.

fensisuperstar

Fensi ti moje korištenje ASOIFa kao primjera sebi protumačio sa izjednačavanjem ta dva serijala.
          I onda se žališ da ja tebi pripisujem mišljenja.

Mass Effect je jedan od najboljih svijetova ikad stvorenih u bilo kojem mediju.
          I po tome je na istom pedastalu kao i LOTR koji u odnosu na njega samo ima više materijala.
          Kvaliteta world-buildinga je ista nevjerojatna razina.
          Igre su odavno prestale bit "onaj medij koji se trudi biti" i postale su dostojne filma i knjige.
          Usudim se reći baš zbog ovakvih priča kakva je TLOU2.

A super je kad možeš cherry-pickati svoj wokeness pa recimo na Discordu pričati kak je n word rasizam, a onda se razbacivati sa stunning and brave po internetima.

Last of Us 2 je očiti primjer kako 4chan i alt-right funkcioniraju, a najžalosnije je kaj ljude koji nisu budale uspiju uvjerit u što god žele.
          Ista stvar je i sa libtard pizdarijama.

Što god izađe da se imalo trudi ne bit dosadno i jednolično i niz dlaku svima, pola populacije automatski prelazi u čimpanze koje se gađaju govnima. Ako se ne sviđa meni, neće se nikom.

Buraz stani sa strane i gledaj budale kak se mlate i ne daj da te uvuku u to.

wooddiebone A super je kad možeš cherry-pickati svoj wokeness pa recimo na Discordu pričati kak je n word rasizam, a onda se razbacivati sa stunning and brave po internetima.

N word je rasizam. Ne trebas biti woke da bi to znao?
            Stunning and brave je south park meme?

Giphy - scared anger GIF by South Park

Guglaj druze. Nemoj vise.

Znam ja od kud je Stunning and brave. Koristi se za gluposti vezane sa transseksualcima, a ne sa nabildanim ženama.

Tebe samo strah jer Abby ima više kila mišića od nas dvoje zajedno.

Dzapic ima vise misica od vas dva 😁 a kamoli Abby

Kakva igra dragi boze..nemogu se nacudit..evo mi svih odgovora na pitanja i uzbuđenja prije kad sam razmisljao sta ce to bit kad ND radi linearnu igru 7godina. Stigao sam na Ellien rođendan.Boze koliko emocija me opralo.Koliko zbog same igre i zbog toga sta mi je sin jos od days gone zabrijao za zombije.I stalno me pita "tata kad cemo igrat novu zombi igru". Reko sam mu da ce morat cekat da zavrsim.I onda sam dosao u muzej i morao sam ga zvat...on obozava dinosaure i godzillu..to mu je zanimacija br 1. I kad sam mu pokazao muzej i kad sam mu mogao pokazat svakog dinosaura kojeg je pitao,ta sreca na u njegovim ocima i pljeskanje rukama i skakutanje u takvoj sceni u igri koja bas zeli pokazati nesto slicno meni su se oci namocile...nemogu opisat koliko emocija me proslo..i jos sam imao usran dan na poslu i napravim 10 koraka dalje sa Ellie i ona kaze "tvoja generacija...vama je bilo lako" i jebes mi sve,sve me proslo...9h i 29min igranja..tek sam zagrebao...presretan sam i uzivam u svakoj sekundi,nemogu se prestat cudit svemu.Cekanje se isplatilo i sad je dosao red na te posebme trenutke prvog prelaska...ne zelim da prestane

Završen Day 3 i popratno

Jebote led 🥺🥺
            I kako da ju krivim što je ovo napravila.

Čeko sam taj trenutak da se otkrije koga je točno Joel ubio da Abby toliko želi osvetu, i uhvatilo me nespremno.

Mislim, jebemu život, osobno sam, u svakom jebenom prijelazu, sa guštom izmasakriro tog doktora... Na svaki način koji sam htio... Ja sam joj ubio oca, jbte...

Auh... Jbte... Jbte...!
            Ubio si random NPC-a u prvom dijelu, lik je čak modeliran drugačije, malo su preradili. Ne pokušavam shvatiti više čemu ta verzija od njih 100 recimo. Reko ajde da je kćer od Marlene ili netko iz prošlosti ali jebeni kirurg. Totalno bezvezni lik koji ima putra na glavi. Secirao je ljude, vjerojatno i djecu iako su istraživanja govorila drugačije.
            Lijeka za fungus nema, nemoguće je proizvesti.
            Dodajmo činjenicu da krijesnice nisu pozitivci, odnosno opisani kao teroristička frakcija odmetnika u prvom dijelu tim je jasnija reakcija Joela.

Ajde pa znamo kako je bilo, počeli su prvi, čovek se obranio pa kreće spasiti Ellie.

Već u prvoj igri vidimo loš writing. Marlene ti daje malu, kao paket, najebeš se majke putem da bi hladno skužio da gospođa stigla pre tebe😆
            Uzme malu(kojoj je kao mater) i ajmo reži. Joelu nedozvoljava oproštaj.
            Nitko normalan nemože ga kriviti
            Doktor nedozvoljava pristup pa maše nožem.

Morate shvatiti ratnički aspekt.
            Joel u tom trenutku vidi prijetnju te nema vremena moliti krunicu nad jebenim doktorom koji glumi majmuna.

Isti vam je postupak u stvarnosti. Upadi u prostorije za primjer.

Također Joel je pozitivac u TLOU svijetu, koliko god vam smetalo.
            Nit je kanibal, silovatelj, ima jake moralne vrijednosti. Doslovno najpozitivniji lik. Samo je učinio krive stvari iz dobrih razloga(u njegovom pogledu a to je bitno). Nije da ima izbor.

Lako je skužiti kamo današnji svjetonazor vozi. Gledajući rece trebalo je ovako.
            Na kraju prvog dijela ostaviti Ellie ko zadnju kantu, uzeti lovu i bok. Hladno ko gospon, vjerojatno bi ocjena bila 100.
            U mojim očima to je kukavički i negativno. Članovima ffa vjerojatno odlično.

U to vrijeme je bio random npc.
            Al opet, npc kojeg sam s guštom priklo il mu raspuco glavu u zid shotgunom, jer je bio čovjek koji stoji između mene i Ellie.
            Nije random lik iz random encountera, nego random lik kojeg pamtim da sam ga ubio... Jer smo ga, vjerujem, svi sa guštom ubili.

Meni je ovo puno veći impact nego, kak ti veliš, da je, npr, Marleneina kćer.

Evo... Prva mala zamjerka...
            Nemam apsolutno ništa protiv da Abby izgleda pomalo muškobanjasto (odnosno, da nije neka ljepotica... Nije tu da bi zamišljo da ju kresnem), nemam ni apsolutno ništa protiv da je nabildana, ali mi je pomalo komično vidjet ju tak mišićavu u pokretu.
            Pogotovo kad trčiš, pa ima razmaknute ruke ko ono steroidni likovi koji se šepire po teretanama.

Samo joj trebalo nakeljit majicu il jaknu, ne jbnu potkošulju, lol... Jednostavno, ne znam... Smiješno mi je.
            Abby ima teretanu ali nemojmo se lagati.
            Ovakvu formu je NEMOGUĆE postići bez steroida i HGH kod ženskih osoba.(pogotovo u crossfitu, tu se trgaju). Gdje je obilna i kvalitetna prehrana(u post apokalipsi?????), vitamini itd.

Ovo je nakon Joela još jedna velika zamjerka developeru. Kakvu je poruku htio poslati? Igra kakti teži realizmu a ti staviš ženskog Kratosa.😒
            Realno takva Abby je zrela za Tekken i WWE Smack Down igre.
            U TLOU svijet se ne uklapa. Nemam ništa protiv izgleda ali mora se znati žanr i setting. Zašto ni jedan ostali lik nije nabildan. Owen recimo?

Ellie je dobro pogođena, žilava sa elastičnim mišićima i malim BF.
            Totalno odgovara radnji i oskudnosti nutrijenata.
            Abby je trebala izgledati kao Lara iz Shadow Of the TR, to je neki natural maksimum za žensku, plus minus.
            Mislim da u onom traileru jeste mršavija.

Da nebi bilo pravednik opet sere, imam kolegice u postrojbi koje brutalno treniraju(mogu me nositi,) ali ni jedna nije Abby. Mnoge su u sustavu 7 god. Full workout muški, nikakve booty pizdarije by petra vrankovic.
            Budimo politički korektni pa kažimo da developer nije informiran na tom polju.
            Što jeste da jeste, tu ga je pretjerao.
            Tuhy, imaće jaknu.😀

Nitko nije spomenuo lbgt kolega, ja i Tuhy dali smo primjedbu na nešto drugo, da sad opet ne pišem u spoileru pročitaj opet.

Editiraj post.

@pravednik ako je takva, onda je nemoguce postici u takvoj okolini, pogotovo bez prehrane.
            I ne pisi gluposti, steroidi nemaju veze sa formom, vec sa izgledom. Imam masu primjera. Veliki misic ne znaci forma, snaga, izdrzljivost, pa cak ni izgled.

chono7
              Sorry, nisam shvatil post?

Moja opaska se odnosi isključivo na to da mi je komično vidjeti

Abby u pokretu, sa onakvim nabildanim ručetinama koje više pašu Chrisu iz RE5

.