@escoban dobio si pristup posebnoj temi koju vide samo oni koji su prešli igru. Premješten ti je post tamo. Tamo možete (možemo) pisati sve otvoreno bez spojlera.

Također, tko god pređe igru javite se da vam damo pristup posebnoj temi.

wooddiebone

Da se razumijemo. Ne želim ja da ND propadne ili nešto slično. Ali jednostavno si ne mogu pomoći da su se odlučili na tako nešto i tako brzo.
    Siguran sam da ispod 9 neću dati i igra kao igra je super. Ali ako si došao do drugog dana onda ti je jasno da Neil forsira lgbt i te spike do maksimuma. Nadam se da si vidio i gay paradu u igri jer ima i toga..Da se razumijemo, to mi toliko ne smeta jer je odnos Ellie i Dine prirodan. Nego me najviše smeta to što se dogodi na početku igre.

Fenix

Sorry, kad sam išao pročitati sam skužio da nisam stavio (ali za prvi post u ovoj temi jesam). Htio sam ispraviti ali si me preteko.

Nema spoilera. @Fenix može meni pristup otvorenoj temi?

Dodan si. Sve ok Resi, samo pripazi ubuduće. Bio je sitan spojler ali pokvari mi igranje.

Fenix a nisam prisa , samo neznam koji sam chapter pa da nebi nekome spoila prerano

Genesis

Koristiš [spoiler=ime spoilera] i onda nastaviš pisat

escoban maknuo sam ti onda pristup temi da ne uletiš slučajno

resident_evil

Ja ne vidim problem u tome.
        Mislim da smo kao vrsta prešli preko toga da držimo oči sklopljenima i pravimo se da gejeva nema.
        Mislim ok, Pride u Seattleu 2013. Godine je bio u Lipnju, a ne Listopadu kada se dogodio Outbreak day.
        To je najveći problem koji ja vidim tu. Znači problema nema.
        Joelova smrt je nesto najbolje ikad napravljeno.Mislio sam da necu vidjeti u nekom mediju nesto bolje od The Walking Dead epizode kad se Negan pojavi ubije Glenna onda dozivim ovo.Leak mi je spoilao događaj ali nisam ocekivao na tom mjestu u to vrijeme da ce se dogoditi.Potresna scena do bola bas zato jer grupa ovih nisu predstavljeni kao negativci nego imaju svoje razloge koje cu otkrit.I tek sada mi dolazi dosta hintova iz prvog djela koji govore kako je Joel svasta cinio i cinio zlo nevinima.

19marksman89
          Nije spoiler za nas koji smo prošli Day 1, ali stavljam čisto da ne naleti neko.

Slažem se u potpunosti.
          Doduše, iako ih je puno, volio bi da je više flashbackova sa Joelom. Baš su vrhunski djelovi.

Zapravo, trenutno imam dojam da bi se ova igra puno lakše probavila kad bi bila treća u nizu, odnosno kad bi između jedinice i dvojke imali još bar jednu punu igru u kojoj uživamo u vezi Joela i Ellie.
          Ali moram vidjeti hoću li do kraja imati taj dojam.
            Jebena scena to jest način na koji Abby rokne Joela, nadao sam se da će se ipak izvući na neki način kao što obično bude u filmovima ali ipak ništa. Imam neka 4 sata u igri i moram priznati da sam za sada apsolutno oduševljen. Niko nije spomenuo onaj dio u music shopu kad Ellie svira Take on me to mi je čisto savršenstvo dio koji je prepun emocija barem što se moje malenkosti tiče........

gusterko

"Pokušavate preživjeti i pronaći taj trenutak spokoja dok kapi kiše sviraju neku svoju melodiju. Pa uzmete gitaru i zasvirate melodiju koja slavi život slaveći još jedan preživljeni dan. The Last of Us Part II je brutalan. Toliko i znatno više." Sve sam napisao u reci 🙂
              Evo nakon nekih 17, 18 sati igram sa Abby malo i ne mogu se otet mišljenju da je većina dojmova pod ogromnim utjecajem leakova i tona kojim su isti predstavljeni.
              Abby je fakat likable i stvarno ne vidim gdje je taj loš writing koji svi spominju.
              Volio bi vidjeti situaciju gdje nikakvih leakova nije bilo da stvarno potvrdi kolko su mišljenja ljudi zapravo biased i ovisna o tuđim mišljenjima.
              To je ono kaj ja vidim za sada.

wooddiebone

Gle youtuberi bashaju igru jer to donosi trenutno najvise klikova , ako kazes da je losa svi te hvale ako kazes da je dobra igra onda si placen od sonya!
                svjesno te stavljaju u situaciju da igras sa likom kojeg zapravo mrzis jer ti je ubio fav lika iz prosle igre , a isto tako kad realno pogledas njenu stranu price ima razloge za to, mislim da dosta ljudi zaboravlja da Joel i Ellie nisu bas nevini i good guys !po meni Abby isto izvrsno napisan lik

Opa! Dobila si pristup

escoban

Upravo to.
                  Ja sam čak i kad sam original igrao bio malo šokiran sa pokoljem koji je Joel napravio nad Fireflyima koji su kroz čitavu igru zapravo epitom good guysa.
                  I bilo mi je jasno da nema nastavka bez da vidimo Joela kako odgovara za taj pokolj.