Igrao cirka 3 sata, dopada mi se igra. Vjerno prenesena retro SF atmosfera, na svakom koraku šarene lampe i ekrani, koruptirani roboti i više nego dovoljno mutanata. Borba je jednostavna, nema seciranja udova ovdje, ali je svejedno potrebno razmišljati gdje štedjeti municiju i granate. Samo napredovanje kroz igru dolazi prirodno, istraživanjem svakog kata svemirske stanice dok sami ne nabasate na put dalje, ili kakav prijeko potreban hint. Igram s combatom na hard, a puzzles i ostalo sve na normal, i mogu reći da sam dosta puta umro. Nije strašna kazna ako umrete, doduše, respawnat ćete se negdje na istom katu i tik tak backtrackati di ste poginuli.
Zagonetke, odnosno mini-igre reroutanja struje i hakiranja (potonje zgodno izvedeno u obliku shootera kroz nekakva šarolika trodimenzinalna polja) su mi baš fora i gušt ih je rješavati. Ništa u igri ne predstavlja nepremostivu prepreku, ništa čudno s obzirom da je immersive sim, ali opet nije ni samo bezazlena šetnja kroz hodnike. Znat ću više kako budem nastavio igrati. E, da, vrijedi napomenuti da je kao horor igra sasvim solidna, ne prestrašna, no nelagodna svakako.