System Shock Redux
System Shock Redux
Ceka se...
Mogao si i ovdje - https://forum.ffa.hr/d/9575-system-shock-serijal
I ne znam zašto, imam filing kao da je remaster već bio izašao. Ali kako god, ne bih rekao da će se serijal vratiti na puteve stare slave. Kako i bi, kad je potonuo i puno recentniji BioShock.
Nece, raspalo se pol Othersidea koji bi trebali radit na trojci. Vjerojatno nakon sto je potonuo Underworld Ascendant.
Samo neka jedinica bude napravljena kako treba i meni dosta. Ne moraju vise ni dirat IP
@yakuza_stinger Iskreno sam se začudio kad sam vidio da temu nisi ti otvorio s obzirom koliki si veliki fan
A kad igru odgadjaju vec par godina pa mi dosadilo stalno pratit. Manje se zivciram oko toga. Pa kad jednom valjda izadje, bit ce opa, pa ovo je vani
yakuza_stinger Samo pazi da nebi bio slučaj kao sa Zontrom i LA Noire PS4
@yakuza_stinger sinoc probao demo i mislim da ce biti sasvim solidno za odigrati. Na kraju sam odustao od igranja, jer je sin umjesto gledanja kako igram poceo lupat po spaceu, pa sam neprestano skakao
chono dobro si me podsjetio, danas ću i ja malo odigrat da vidim na što to liči.
Ako je solidno kako kažeš, to ti je to. više ne valja ni očekivat, sam da više izađe
Pretpostavljam da je u pitanju novi demo?
Ovo mi je trenutno jedna od najiščekivanijih igara. Vjerujem da će Nightdiveopet isporučiti konkretan proizvod.
Koliko vidim, novi efekt je pikselizacija koja daje neki retro štih. Znam da to prije nisam doživio. Melee combat je i dalje clunky af. Uopće nema osjećaja da klepam mutante. Ok, SS nikad nije bio po tom pitanju spektakularan, al moglo je to biti "mesnatije".
Isto tako, vidim da je uvodna animacija iz originala zapravo postala igrivi uvod što je u neku ruku i fora.
- Uređivano
yakuza_stinger Igram novi demo i vidm da mi je nešto drugačije ali nisam skužio dok se nisam približio predmetima i zidovima. Meni je osobno fora i nekako mi paše kad su već prenijeli i originalni art dizajn.
Melee je čudan. Na robotima se čuje kad ih zvekneš ali protiv mutanata je osjećaj kao da lupaš zrak.
Torgue do 2027. valjda dođe
yakuza_stinger 2072.-e. Da bude tematski.