Nedavno su otvorili i dodatni studio. Nisam igrao novu trilogiju, ali stvarno mi je drago da su isplivali iz ponora nakon problema sa Square Enixom. Valjda bude dobro i u budućnosti.
Presao, sasvim ocekivan GOTY i fantastican kraj nezaboravne trilogije. Prva sezona i dalje kao komplet je najmocnija, no svaka je imala svoje hit lokacije.
Trojka je isto fenomenalna, pogotovo Apex Predator misija u nocnom klubu u Berlinu. Loviti 10 ICA agenata bez ikakvih guidencea je bilo pravo iskustvo. Smatram da nitko nema IOI po pitanju level designa. U moru ubijanja serijala i smeca od nastavaka, bas mi je drago da je Hitman dobio tretman koji zasluzuje s ovom trilogijom. 007 je u dobrim rukama.
Sorcerer Niti sami više neznaju kolko revizija i reizdanja imaju u tim 3 Hitman igrama.Nekoliko puta prebacivaju GOTY,pa Pass-ove prijašnjih igara,pa GOLD verzije,pa onda opet te sve igre u Hitman 3 enginu,pa sad ponovno rade kolekciju svih 3 igara.Za pogubit se
Meni je Freelancer prezabavan. Rogue element u ovakvoj igri super funkcionira, pokušavao sam i ranije igrat s posljedicama, ali kad-tad bi proradio save/load.
Jeli mi netko moze pomoci uglavom igra je kupljena na USA stotu i kada stavim da mi se skida tada dode do 250 MB i stane neće da dalje skida igru?? Imam dovoljno prostora i nikada nisam imao sličnih problema ( brzina neta mi je 100/20)
Jesam rijesimo sam i dobio sam s ovom novom adresom još bolju brzinu . Hvala
Imam pitanje zašto u Hitmanu 3 imam mogućnost igranja Season 1 , Season 2 ? Igru mi je posudio digitalnu prijatelj koji trenutno nije aktivan pa ga nemogu to pitati