- Uređivano
Za sve koji žele uživati u Demos souls remake soundtracku a nemaju PS5 i digital deluxe verziju istoga, soundtrack izlazi 26. ovog mjeseca.
Za sve koji žele uživati u Demos souls remake soundtracku a nemaju PS5 i digital deluxe verziju istoga, soundtrack izlazi 26. ovog mjeseca.
Prvi ozbiljniji glitch - https://www.google.com/amp/s/kotaku.com/luck-based-ps5-demon-s-souls-glitch-lets-you-one-shot-e-1845707804/amp
Vidim i neki exploit za neograničene duše. Kažu da su dosta toga popeglali, ali očito nisu sve.
Pa iteme mozes bacat drugima u svim njihovim igrama gdje postoji MP. Ovo drugo me ni ne zanima, necu se potrudit ni procitat jer igram legit, nisam tu da varam.
foggy vendor duping ti je nešto što u niti jednoj souls igri nisu fixali. Tko voli nek izvoli
Bogati pa koliko cu cekati da me neko pozove da dobijen trofej
Iden od bossa do bossa nebi li neko zvao ali nista.
Igra je vrh
Ova igra je teska perverzija.
deathwish OH NISAM VIDIO NOVI VIDEO OD YMFAHA. MMM BABY
DarkPunisher
Je vrh je od mana za sad kamera nekad zna zajebati u boss borbi da ne bes sjebe bloka nekako i neznan di san.
I jako duge su dionice za neki shortcut kasniji nastavci su to bolje rjesili.
Jos mi ostalo ubiti zadnjeg bossa i malo neke stvari porocisiti onda na ng+ i platinu.
Lipo san ja to zamislija da nemoran nista iz demone kupovati da cu ih igrati 15 dana a ja evo u skoro dva dana rjesija igru a uz to platinira i astra, ajmo black friday daj štogod.
Ja isto pokušavam razvuć prelaske ali eto na kraju sam igre, opet. Kad je prokleto dobra, kak stat? Nikak.
Nadam se da će mi past Gold Coin uskoro, na ovom characteru nikak da padne, budem pričekao Pure Black tendency pa onda išao farmat. Super je što su sredili malo taj drop rate, skroz fino padaju određeni itemi.
Kameru sam i ja u reci spomenuo, odnosno sve to što veliš. Pogotovo na letećim neprijateljima, odleti sve u 3sec i ne znaš više di si i nađeš se u provaliji.
foggy Nadam se da će mi past Gold Coin uskoro
oće i foggy imati milijardu lucka hahhaha
fensisuperstar Toss a coin for the foggy
foggy idi bre farmaj debelog
fensisuperstar idi bre farmaj debelog
Bio sam uvjeren da je 100% drop na mostu kod drugog zmaja, no ipak nije, imao sam sreće s prvim likom. Sad kad mi baš baš treba, e nema coina. Uskoro krećem White i Black tendency evente pa ću ga strpat pod black tam u rudniku gdje mi je odma iza čoška. Onaj kod plavog zmaja je malo daleko od checkpointa.
A lipo mi je zena rekla kupi bar dvi igre a ja necu jer cu ovo igrati 2 tjedna...evo 28 sati i 2 minute igre platina je pala a sto sad