foggy

Hahaha igra zglicana tu te zove ko black fantoma a ne kao blue
Balck trofej san rjesija

5 2 nisaj rjesija

Blabor psn

Ipak rjesio ali na flamelurkeru

DarkPunisher
Je vrh je od mana za sad kamera nekad zna zajebati u boss borbi da ne bes sjebe bloka nekako i neznan di san.
I jako duge su dionice za neki shortcut kasniji nastavci su to bolje rjesili.

Jos mi ostalo ubiti zadnjeg bossa i malo neke stvari porocisiti onda na ng+ i platinu.

Lipo san ja to zamislija da nemoran nista iz demone kupovati da cu ih igrati 15 dana a ja evo u skoro dva dana rjesija igru a uz to platinira i astra, ajmo black friday daj štogod.

Ja isto pokušavam razvuć prelaske ali eto na kraju sam igre, opet. Kad je prokleto dobra, kak stat? Nikak.

Nadam se da će mi past Gold Coin uskoro, na ovom characteru nikak da padne, budem pričekao Pure Black tendency pa onda išao farmat. Super je što su sredili malo taj drop rate, skroz fino padaju određeni itemi.

Kameru sam i ja u reci spomenuo, odnosno sve to što veliš. Pogotovo na letećim neprijateljima, odleti sve u 3sec i ne znaš više di si i nađeš se u provaliji.

fensisuperstar idi bre farmaj debelog 😃

Bio sam uvjeren da je 100% drop na mostu kod drugog zmaja, no ipak nije, imao sam sreće s prvim likom. Sad kad mi baš baš treba, e nema coina. Uskoro krećem White i Black tendency evente pa ću ga strpat pod black tam u rudniku gdje mi je odma iza čoška. Onaj kod plavog zmaja je malo daleko od checkpointa.

A lipo mi je zena rekla kupi bar dvi igre a ja necu jer cu ovo igrati 2 tjedna...evo 28 sati i 2 minute igre platina je pala a sto sad

Miro Lijepo sam ti reko da neces igrat duze od 5 dana. Jos sam bio i darezljiv jer sam mislio da treba opet farmat bladestone za platinu.

foggy
        Prvi prolaz sve
        Drugi samo bossove

Soul
        A nada san se da ce trajati ali kurac svega san se sitija di je sto
        Triba bladestone za platinu ali pada jako brzo i ima ga u prvon prolazu odma a ne kao prije u drugom

chono7 Ma ide, al ja ko penzic igram igre, meni zao to proletit. Pogotovo ovaj remake gdje se ima sto i vidjet.

Dark Souls nisam igrao ispod 80h prve prelaske; kopanje po jamama i grindanje svega i svacega, platine isto traju malo duze ako sve radis legit.

Ja cu danas/sutra platinirat, al sve mi zao.

@Miro Di is gold coin farmao? I ja sam mislio trcat kroz igru al eto nisam, zao mi je zavrsit uopce.

foggy
          A meni je ovo cetvrti put da igru igram a pitaj boga koliko je prolaza prije tribalo.
          Igra san azijsku, americku i eurpsku verziju.
          Coin nisan farma nego san farma onu full travu za liciti se pa je usput pao i on.
          Mada je pao jucer jos jedan pa danas iden isprobati foru sa luckom bas da vidin kako bossovi padaju u trecem runu. Ionako neman sto igrati jer budala nisan uzeo Assassina, mozda bude sad za black friday na alciji a i Fenix je drugi tjedan

Miro Jesi farmao onog u 2-2 nakon spider bossa? Taj je najbliže teleportu. I koji ti je bio world tendency? Čisto da si smanjim muke, jučer sam 20 puta to ponovio na pure black na njemu i 0 bodova.

Meni je prvi prelazak bio 43h (bez guida i bez skoro ikakvog znanja otkad sam igrao igru), drugi će sad bit nekih 20tak.
            Treći vjerujem 10tak max, ili opet isto ako odlučim sve pokupit.

Guide sam radio 30h sigurno, ali baš sam detaljno sve pokrio. Neke stvari su ubačene i teško ih je bez prohoda i tipsa nać (trade za nove ringove nema šanse da sam skužiš), plus spustit most više nije samo Offical Hat nego cijeli set. I tak.

foggy
              Sto si ti ostavlja igru uapljenu kad bi isa spavati pa se toliko sati skupilo🤣🤣🤣🤣🤣
              Je na tome san ja farma na 2 2 mislin da mi je world bija ili neutral ili white.
              Lik mi je tenutno pure black i dropalo je a dalo je i na neutral.

80 i neki level san na kraju bio neki hibrid battle mage samo slab armor i bez stita san pa ako dode grupa brzo me razjebe.

Popodne cu isprobati taj luck sword da vidin kako padaju

Miro Zanima me koliko bi ti trebalo da nisi čitao kak rješit sve ove stvari koje su promijenili 🙂 Pogotovo za Yuriu, ja sam 2h pokušavao s kapom i tek sam kasnije skužio da imam i ostatak seta. Dodatno sam bio glup i kad sam pričao snjom dok sam u tom setu, neće u nexus dok ga ne skineš. Za nekog ko je prešao igru jednom i to prije 100 godina, igrat novu verziju i ne iskopat svaki kut i igri je grijeh. Grijeh!

A vjerujem da je koji sat prošao dok sam zaspo u par navrata 😃
                Ja igram <50% build, digao endurance, str, dex i magije nešto sitno. Mislim da ću neki najveći sword u novom prelasku natandrčit na sebe, onaj Dragon God Sword mi se čini kao dobar kandidat. Lv 78 sam sad.

foggy
                  Da je igra koju nisan igra nebi nista pogleda na netu ovako me nije bilo brige jer jos znan i da bi me prosla volja za platinom.
                  A skupija san skoro sve jedino nisan blueblood sword to san napravija save prije platine da mi ta duša ostane