Demon's Souls Remake
Nece pomoci meni vec mojim sinovima
Radim u njemackoj trenutno te sam rijetko kuci
Ja sam inace probao igru jos davno na ps3 i nije mi legla ali mislim da bi legla mojim deckima
Miro Igra je ista/bolja od originala. Apsolutno vam nista nece pomoc osim vas samih, a za to trebate skill, volju i zivce. Ja cu svakako napravit i par videa kako rano naci dobro oruzje pa ce biti lakse, ali i dalje se tu radi o 2 hits and you die. Ovaj put sam dodge igrao i staminu, planiram malo uloziti i u magije pa drugi run pucat po svima.
Igra je bas droga.
Zero Samo udri po firestormu i GG. Ne znam jesu nerfali, ali već samo to je bilo OP od magija. Tako barem čujem, ja sam isto išao na neki quality dex/str build.
Probat cu, baš me zanima kakvo je sad stanje.
Miro Pa jesi igra igru na ps3
Magije su bile op do bogaJa samo znan da iden u cetvriti svit cin se otvori po svoju Uchigatanu, moje najdraze oruzje u igri
Jesam, ali igrao sam Knighta i tamo, ali baš heavy build. OP su da, vidio sam hrpu videa gdje si padaju kao muhe. Uchi? To mi je treće oružje koje nosim uvijek sa sobom Imam par favorita. Najbolje od svega što sam original već dobro zaboravio pa mi je dosta toga wow sad.
- Uređivano
Za sve koji žele uživati u Demos souls remake soundtracku a nemaju PS5 i digital deluxe verziju istoga, soundtrack izlazi 26. ovog mjeseca.
Prvi ozbiljniji glitch - https://www.google.com/amp/s/kotaku.com/luck-based-ps5-demon-s-souls-glitch-lets-you-one-shot-e-1845707804/amp
Vidim i neki exploit za neograničene duše. Kažu da su dosta toga popeglali, ali očito nisu sve.
Pa iteme mozes bacat drugima u svim njihovim igrama gdje postoji MP. Ovo drugo me ni ne zanima, necu se potrudit ni procitat jer igram legit, nisam tu da varam.
foggy vendor duping ti je nešto što u niti jednoj souls igri nisu fixali. Tko voli nek izvoli
Bogati pa koliko cu cekati da me neko pozove da dobijen trofej
Iden od bossa do bossa nebi li neko zvao ali nista.
Igra je vrh
Ova igra je teska perverzija.
deathwish OH NISAM VIDIO NOVI VIDEO OD YMFAHA. MMM BABY
DarkPunisher
Je vrh je od mana za sad kamera nekad zna zajebati u boss borbi da ne bes sjebe bloka nekako i neznan di san.
I jako duge su dionice za neki shortcut kasniji nastavci su to bolje rjesili.
Jos mi ostalo ubiti zadnjeg bossa i malo neke stvari porocisiti onda na ng+ i platinu.
Lipo san ja to zamislija da nemoran nista iz demone kupovati da cu ih igrati 15 dana a ja evo u skoro dva dana rjesija igru a uz to platinira i astra, ajmo black friday daj štogod.
- Uređivano
Ja isto pokušavam razvuć prelaske ali eto na kraju sam igre, opet. Kad je prokleto dobra, kak stat? Nikak.
Nadam se da će mi past Gold Coin uskoro, na ovom characteru nikak da padne, budem pričekao Pure Black tendency pa onda išao farmat. Super je što su sredili malo taj drop rate, skroz fino padaju određeni itemi.
Kameru sam i ja u reci spomenuo, odnosno sve to što veliš. Pogotovo na letećim neprijateljima, odleti sve u 3sec i ne znaš više di si i nađeš se u provaliji.