Ja uzeo Regallu, ali ionak očekujem da će je cancelirat. Moram onda uzet i stilbuc just in case.
Horizon Forbidden West
Gde je sve krenulo
Radujem se što ćemo imati raznovrsnija odijela od onih metalno jednoličnih koje smo imali u ZD.
Čak bi se usudio i reći da su Upgradei na odijela bili bez pretjerane koristi.
Osim Shield weavera naravno, takvih odijela iz prošlog svijeta bi volio vidjeti u FW, u različitim varijantama.
Mislim da ću otkazati Regalla verziju jer je kip ogroman. Geralt ili V koji su dosta veliki kipovi su ništa prema ovoj grdosiji.
- Uređivano
Normalno, osim ako vas ne jebe PS5 natpis na omotu pa mora biti.
Svaku igru koja nudi free upgrade treba za PS4 uzeti.
Ušpara se do 150-200 kn.
Nije mala stvar.
Ali se upgrade normalno placa pa te skoro isto dodje.
Sad sam videl, bil je 10£ do prije mjesec dana dok sam gledal koju verziju da narucim, ocito su maknuli.
Čuvajte se story leakova. Očito će svega biti.
9
Tuhy do 25tog trebaš završiti igru
Plejka se od 18-og ne gasi, al nema žurbe.
U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red.
Sumnjam da ću ih istovremeno igrat.
Ja sam lud. Ne znam kaj da igram...
Horizon prvo, pa odma Destiny, pa Elden Ring, a sve popraćeno s Lost Arkom...
Nisam HC ko neki od vas tako da sam si godišnji uzeo samo u ponedjeljak
Bilo je barem preko 10 naslova koje su me više zanimali nego Horizon 2, ali ovo mi je prvi put da ću uzeti godišnji zbog igre..Radim samo ujutro (pon-pet u prosjeku 7-8h) ali baš si želim spojiti vikend s ponedjeljkom da u potpunosti uživam u novoj avanturi od Aloy.
Ja prvi put igram sad pred izlazak FW-a. Igra nevjerovatno izgleda dan danas i zarazna je iako ima neke današnje open world boljke koje ne volim, to su sitnice.
fensisuperstar ti imaš dete kaj ne? kak stić igrat dok je beba i napaćena mama tu