Raziel OverHypedG Gledam malo ovu sliku na kojoj piše 60 FPS Performance Mode, što mi malo stvara nelagodu kad prihvatim činjenicu da će na Next Gen konzoli biti 30 FPS Resolution Mode. Znam da je igra rađena i za prošlu generaciju konzola, no svejedno bi volio da u skorijoj budućnosti dobijemo i 60 FPS Resolution mode, jer bi trenutni hardver generalno trebao podnijeti bez problema.
blade OverHypedG Super je kad ima vertikalnosti, samo bi volio da vizualno možda nisu toliko in your face dijelovi po kojima se možeš penjati. TLOU i Horizon baš izrazito forsiraju tu žutu boju koja pokazuje gdje se lik može penjati.
buz OverHypedG Not sure if Legend of Zelda or Horizon. Dosta elemenata su već iskopirali. Oke, vjerojatno nije Zelda prva imala free climbing i glider, ali je imala posljednja.
Tuhy OverHypedG Horizon je 96GB bez Day One Patcha I zbog one idiotske odluke da u CE ne dolazi fizička igra ću izleć jaje dok se to skine. Bilo bi lijepo da dođe onda dan ranije, da se može na vrijeme skinut, al naravno, vjerojatno ništa od toga.
Sterlok Kad vidim da nabe te zimske kape kako bi izgledali "fora", odmah ugasim jer izgledaju ko štreberi sa kapom.
foggy Izludit će me stari s ovom igrom, stalno pita kad će. Prvi mu je bio super, tak da mu moram kupit i drugi.
foggy Tzereen Citiram, "Kad će Horizon? Volim igre kao Horizon, znaš kad se krećeš s likom pa je to baš onak" Nemam pojma ćale, ali jebla te Alloy. Diabla je valjda 4 puta prešao, dosta mu je 😃 Pokušava sad Assasina novoga, ali nije mu baš.