Baš bi mogao ponovo proć cijelu igru. Meni je izuzetno draga...

Skoro ko Tsushima.

Još nisam prešao HZD ali ne brišem ju s konzole. Mogla bi biti na redu uskoro, samo da ove horde potamanim u Days Gone.

Prvi Horizon mi je bio OK, no kao i dosta Sonyjevim igara mi je nakon nekog vremena postao dosadnjikav i repetitivan. Na stranu odlične vizuale i grafiku no kad je to glavni adut igre onda mi je to nekako meh. Ovaj Horizon ću vjerojatno odigrati no nisam nahajpan na igru i sigurno neće biti day one, pogotovo jer izlaze neki drugi naslovi kojima se više veselim.

Vidimo da ovdje gameplay prati grafiku.
Vizuali lijepi ali ne u prvom planu.

Problem je da ne postane repetitivna.
Trebaju maštovite side misije i djelatnosti.

Ne klasične poput odi od točke A do točke B pokupi dijelove i daj ovomu.

Da, ja sa HZD-om nisam imao takvih problema. Nije mi bila dosadna ni malo.

Ista stvar, ni trunke repetitivnosti osim u borbi sa ljudskim protivnicima.

Vjerojatno zbog mašina, ipak su stvarno unikatni protivnici u igrama (mislim, pričamo o robo dinosaurima, oke, nije najoriginalnije ikad), ali sve oko njih je bilo predobro izvedeno, kako u samom gameplayu, tako i sa pričom oko njihova nastanka.

Novi gameplay je vrh, jedino možda malo previše slowmotiona.

8 dana kasnije

Vidjet čemo uživo.Al sigurno da neće bit isprdak ko Sajberbug za PS4/X1 konzole.

4 dana kasnije

OverHypedG

Super je kad ima vertikalnosti, samo bi volio da vizualno možda nisu toliko in your face dijelovi po kojima se možeš penjati. TLOU i Horizon baš izrazito forsiraju tu žutu boju koja pokazuje gdje se lik može penjati.

OverHypedG Horizon je 96GB bez Day One Patcha

I zbog one idiotske odluke da u CE ne dolazi fizička igra ću izleć jaje dok se to skine.

Bilo bi lijepo da dođe onda dan ranije, da se može na vrijeme skinut, al naravno, vjerojatno ništa od toga.

OverHypedG Not sure if Legend of Zelda or Horizon. Dosta elemenata su već iskopirali. Oke, vjerojatno nije Zelda prva imala free climbing i glider, ali je imala posljednja.