Da, ja sa HZD-om nisam imao takvih problema. Nije mi bila dosadna ni malo.

Ista stvar, ni trunke repetitivnosti osim u borbi sa ljudskim protivnicima.

Vjerojatno zbog mašina, ipak su stvarno unikatni protivnici u igrama (mislim, pričamo o robo dinosaurima, oke, nije najoriginalnije ikad), ali sve oko njih je bilo predobro izvedeno, kako u samom gameplayu, tako i sa pričom oko njihova nastanka.

Novi gameplay je vrh, jedino možda malo previše slowmotiona.

8 dana kasnije

Vidjet čemo uživo.Al sigurno da neće bit isprdak ko Sajberbug za PS4/X1 konzole.

4 dana kasnije

OverHypedG

Super je kad ima vertikalnosti, samo bi volio da vizualno možda nisu toliko in your face dijelovi po kojima se možeš penjati. TLOU i Horizon baš izrazito forsiraju tu žutu boju koja pokazuje gdje se lik može penjati.

OverHypedG Horizon je 96GB bez Day One Patcha

I zbog one idiotske odluke da u CE ne dolazi fizička igra ću izleć jaje dok se to skine.

Bilo bi lijepo da dođe onda dan ranije, da se može na vrijeme skinut, al naravno, vjerojatno ništa od toga.

OverHypedG Not sure if Legend of Zelda or Horizon. Dosta elemenata su već iskopirali. Oke, vjerojatno nije Zelda prva imala free climbing i glider, ali je imala posljednja.

Kad vidim da nabe te zimske kape kako bi izgledali "fora", odmah ugasim jer izgledaju ko štreberi sa kapom.

Ja se pak ne opterećujem takvim stvarima. Šokantno. Znam.

Dobro sve izgleda, al Aloj i dalje voli omastit svoj brk gic-gic

Izludit će me stari s ovom igrom, stalno pita kad će. Prvi mu je bio super, tak da mu moram kupit i drugi.