Picek Treba sigurno 20-tak sati grinda ako ne i više,za kupit te 3 legendarne aute.Treba cca.26 miljuna kredita.Grind samo takav.

mjesec kasnije

Igra netko ove online time trialse? Meni su otkriće, čekam ih svaka dva tjedna kao ozebli sunce. Bio sam oduševljen što ih imamo 3 u istom trenu. Imam zlata u ova dva bez problema, ali ovaj za Olympics me muči već danima, rekord mi je 1:16:552, tako nešto, nedovoljno za zlato.

Loadao sam ghost od prvog na svijetu, u 95% pokušaja kad krene vrijeme prolaskom kroz start/cilj ispred njega sam malo, očito bolje odvozim onaj početni dio od njega, ali na prvom kočenju je već bolji i poslije mu se ne mogu približiti.

Ima netko da je uspio tu odvoziti zlatno vrijeme?

9 dana kasnije

Jel samo meni ili je osvojit gold za licensu preteško? Baš kad sam si mislio, ne mogu bolje odvozit, naravno da još fali za gold i pogledam youtube tutorial i vidim da imaju više vremena, jel moguće da su nekom zakrpom postrožili uvjete? npr. meni treba 17 sekudni, a na youtubu 17:500 za gold. Toliko je nemoguće neke odvozit u zadanom "gold" vremenu da je to nevjerovatno

Nightyx Jesu, mijenjali su potrebna vremena s onim nedavnim updateom koji je mijenjao fiziku. Baš gledam, prva licenca na kojoj imam zlato, po trenutno traženom vremenu i onom koje ja imam, ne bi bilo dovoljno za zlato, ali tad je bilo.

Btw. Online time trial na Nurburgringu 24h, tko tu osvoji zlato, svaka čast. Treba odvoziti najtežu stazu u 8 minuta bez greške, bit će ovo dug tjedan.

buz Dosta mi je bilo loviti ga u GT5 sa GTR-om, fala lepa i doviđena 😁

Nisam dugo igrao pa koji je najbrži način da osvojimndobru lovu i kupim tri legendarna vozila ?

Le man 700pp, pola sata 825.000cr

8 dana kasnije

buz

Napokon, nakon 8 dana muke i stotina odvezenih kilometara.

5 dana kasnije

Malo sam se poigrao u livery editoru.

5 mjeseci kasnije

Dolazi novi update, ovaj je malo veći i sadržajniji. Treba se lagano vratiti Gran Turismu.

buz trebali bi oni već jednom patchati da vozač makne ruku s mjenjača.

Ili da bar dodaju cockpit view bez vidljivog volana. Svaka racing igra to ima.

milicevic87 Za prvo se slažem, užasno smeta i totalno je neprirodno držanje ruke konstantno na mjenjaču. Drugo mi ne smeta toliko kad igram isključivo preko VR pa mi je prirodno da vidim volan, ali svejedno bi svaki racing sim koji drži do sebe trebao imati tu opciju.

18 dana kasnije

Zlatne licence i kontroler ne idu jedno s drugim. Trenutno na trecem stupnju, prva dva sam rjesio, ali neke utrke su gotovo nemoguce.

Legendary_Hero Zlatne licence i kontroler ne idu jedno s drugim. Trenutno na trecem stupnju, prva dva sam rjesio, ali neke utrke su gotovo nemoguce.

Idu. Itekako. Samo treba prakse.

walterppk1

Cestitam. Osobno mucim se s par licenci jednostavno auto mi ne skrece dovoljno iako mi je controller sensitive na 10 pa uvijek ili izletim sa staze ili kocim pa gubim vrijeme.

Legendary_Hero ako ti auto ne skreće dovoljno, onda si vjerojatno prebrzo ušao u zavoj pa ti se desi understeer. Jel se čuje škripanje guma?

Bitno je isto i da se kočenje pred zavoj dozira, dakle ne naglo stisnuti L2 (nemoj kočnicu tretirati kao on/off switch) nego kontinuirano stiskaj jače kočnicu dok se približavaš zavoju i točki skretanja, također i kontinuirano popuštaj kočnicu. Idealno bi bilo da si pri inicijalnom skretanju još na nekih 30% stisnute kočnice, tako da ti je težište vozila još na prednjoj osovini, što rezultira većim pritiskom na prednje gume.

Veći pritisak na gume = više gripa = bolje skretanje.

4 mjeseci kasnije

Jel netko riješavao ove Master licence na gold? Došao sam do Mater A licenci, negdje sam na sredini i bome je krvavo. Igram na volan i treba mi po licenci sat i više vremena, dosta teže od onih normalnih licenci.