Dugujem igri ogromnu ispriku, što sam ju gotovo zaobišao nakon što sam se navukao na Assetto Corsa Competizione naslov! I dalje smatram da je možda bilo pametnije dopustiti s nekim ozbiljnijim autima odvoziti custom utrku na bilo kojoj stazi, nego grindat nezanimljive automobile i utrke kako bi polako i postepeno otključavali automobile i staze. No nakon što se uloži početnih 6-8 sati u taj početak koji je spor, igra počinje ličiti na pravu racing poslasticu! Bio sam u zabludi da je i vozni model nekako pretočan i da je nekako vozni model toliko potpomognut nekakvim skrivenim asistencijama, da ubija gušt nekakvog racing naslova koji želi biti real driving simulator. Donekle to i dalje mislim, no nakon što sam odvozio 30-ak sati u ovoj igri, mogu reć da je ovo punokrvni pravi GT naslov koji me oduševio. GT5 sam kupio na dan kada sam kupio i PS3 te G27 volan i jedino čime sam od to troje bio razočran jest bila igra! Kasnije me nije oduševio niti GT6 niti GT Sport, ali evo nakon 30 sati, Gran Turismo 7 je sve ono što sam očekivao od GT naslova iako sam svjestan i dalje njegovih mana, propusta te promašene filozofije kakva bi u potpunosti trebala biti GT igra. Budem se narednih dana i mjeseci malo više posvetio igri, kako igrajući je, tako i pisajući o njoj ovdje, pa očekujte lijepe screenove, video reportove utrka i sl.
I jedna Gr.3 utrka na legendarnoj Suzuki!