• Gaming Vijesti
  • Ljubitelji Souls igara ovo je za vas – Mortal Shell dobio gameplay prikaz i izgleda fantastično

krpa Jedino onaj post koji ne napiše ne odleti krivo 😃

Po takvim postovima dobiješ dojam da je stalno raspoložen kao Jack Nicholson u drugoj polovici Shininga 😁

21 dana kasnije

Šta kažete na ovo vi koji volite ovakve teške igre? 😃

16 minuta gameplaya od danas.

Jedini žanr koji može konkurirat Battle Royaleu po broju šablonskih istih klonova je Soulsborne.
Kako dobro.

vrlo zanimljivo izgleda, pogotovo ta shell mehanika. kupujese...

Igrao sam dosta smeca od klonova, pa ne vidim razlog da i ovo resim. Cak mi to sta prikazuju izgleda solidno, sam je pitanje kak ce to kao cjelina ispast.

foggy Igrao sam dosta smeca od klonova

poput onoga sarenastog Ni-Oha ili? milijun brojeva i boja na ekranu lol

maverick Heh, Niohic je zakon, to je najbolji klon koji nije klon. Ima on naravno svojih drloga, ali bolji je od surga i code veina zajedno.

foggy vjerujem. nisam jos igrao, ali kad vidim sarenilo i stalno iskakanje brojeva po ekranu, nemam zeluca ni probati, a imam prvi Ni-Oh na storeu... ova igra izgleda preslicno dark souls i bloodborneu, ali barem izgleda kako treba i ekran je cist vecinu vremena. a i sudeci po prewievima, ljudi su vecinom zadovoljni.

maverick Ima onu tmurnu atmosferu i kreces igrat s lesom 😃 To i menr veseli, ali tog me i strah posto je odmah po tom kopija.

Nioh je super igra, katane samuraji i pisanje krvi, meni je taj setting uvijek privlacan. Moras probat, ne brigaj oko sarenila, to nisam ni fermo dok ti sad nisi spomenuo 🙂 Ali nebitan je totalno.

Nisam siguran, ali mozda se damage moze maknut, pa da nemas sarenilo. Meni taj damage jeben, odmah me baca na jrpg brije

foggy pa probati cu kad vec imam igru i kad velis da je dobra. i to vec ovaj vikend pa cu javiti dojmove. samo kazem da me to iz gameplay videa malo odbilo jer ne volim sarene igre. zato bjezim od ratcheta, crashova i ostalih pizdarija k'o vrag od tamjana...

foggy Ima onu tmurnu atmosferu i kreces igrat s lesom 😃 To i menr veseli, ali tog me i strah posto je odmah po tom kopija

mene to ne smeta i ne smeta me ni sto je kopija. shell mehanika i nacin na koji regainas health i opcenito mushroom sustav su vec drugaciji nego sve u soulsborne igrama. ako hit box bude dobar, combat dovoljno zabavan i klase budu razlicite, te level dizajn i boss borbe zadovoljavajuce, ja sretan. ne mora svaka igra tog tipa biti From kvalitete da bi bila vrijedna igranja. grafika je npr bolja nego u from igrama, sto i nije tesko 😃

foggy
              Ne diraj mi Code Vein!!! Sunce ti tvoje!! 😆

maverick probaj, fantasticna igra, pogotovo dvica jer ima milijun playstyleova i uvedene su nove mehanike koje su mi sjele ko budali samar bas kao i kolegi foggyju