• Gaming Vijesti
  • Ljubitelji Souls igara ovo je za vas – Mortal Shell dobio gameplay prikaz i izgleda fantastično

fensisuperstar Samo čekam da dođe BB za komp pa da s lvl 1 likom odeš u Old Hunters DLC po Rakuyo ili neko slično OP smeće.🤣

Zero ili neko slično OP smeće

Pa po šta ćeš otić nego po smeće u smeće igri 😃

Ovaj foggy toliko hejta neke soulsborne igre da imam taj feeling da su ga debili poput mene koji abjuzaju op pvp buildove maltretirali 😃

BB i Sekiro ubjedljivo najbolje igre generacije, a rekao bih i od kako je gaminga. Realno nakon Sekira cak i Souls igre izgledaju i igraju se smjesno. Nakupovao sam igara, Xenoblade day one, a igram Sekiro next game ++++ i poceo speedrunat. Necu pretjerivati pa cu samo reci da su gotovo sve non From igre izuzev Witcer serijala i nekoliko H&S igara odvratna neigriva govna. Ajd i resi 4 valja jos...

maverick Necu pretjerivati pa cu samo reci da su gotovo sve non From igre izuzev Witcer serijala i nekoliko H&S igara odvratna neigriva govna.

maverick Necu pretjerivati

maverick Necu

😃

Ako to nije pretjerivanje, ne želim vidjeti kako izgleda kad "stvarno" pretjera 😂

Ali ozbiljno, ima koji tvoj post a da nije letio iz ekstrema u ekstrem? 🤔

krpa Jedino onaj post koji ne napiše ne odleti krivo 😃

Po takvim postovima dobiješ dojam da je stalno raspoložen kao Jack Nicholson u drugoj polovici Shininga 😁

21 dana kasnije

Šta kažete na ovo vi koji volite ovakve teške igre? 😃

16 minuta gameplaya od danas.

Jedini žanr koji može konkurirat Battle Royaleu po broju šablonskih istih klonova je Soulsborne.
          Kako dobro.

vrlo zanimljivo izgleda, pogotovo ta shell mehanika. kupujese...

Igrao sam dosta smeca od klonova, pa ne vidim razlog da i ovo resim. Cak mi to sta prikazuju izgleda solidno, sam je pitanje kak ce to kao cjelina ispast.

foggy Igrao sam dosta smeca od klonova

poput onoga sarenastog Ni-Oha ili? milijun brojeva i boja na ekranu lol

maverick Heh, Niohic je zakon, to je najbolji klon koji nije klon. Ima on naravno svojih drloga, ali bolji je od surga i code veina zajedno.

foggy vjerujem. nisam jos igrao, ali kad vidim sarenilo i stalno iskakanje brojeva po ekranu, nemam zeluca ni probati, a imam prvi Ni-Oh na storeu... ova igra izgleda preslicno dark souls i bloodborneu, ali barem izgleda kako treba i ekran je cist vecinu vremena. a i sudeci po prewievima, ljudi su vecinom zadovoljni.