foggy PS4PRO se raspadao dok sam igrao. Da ne govorim da mi je krvarilo iz ušiju od zujanja. Prešam sam igru 2 puta, platinirao, ali nije me se nešto dojmila. Questovi su baš drlog, ali ima jedan kad dobiješ onaj mouse armor, to mi je bilo kjut 😃
weky foggy Prešam sam igru 2 puta, platinirao, ali nije me se nešto dojmila. Logična reakcija na igre za koje nemaš baš neki dojam.
foggy Zero foggy Nioh da, ali ne znam kad ću to igrati.: ( Umjesto da pišeš tu meni da nisi igrao, mogao si krenut igrat 😃 krpa Volio bih da češće dolaze ovakve igre ali da nisu za mazohiste. Ja bih volio da su sve igre za mazohiste 😃 chono7 @foggy sve jasno, PS... Pizdeki da.
Zero fensisuperstar Samo čekam da dođe BB za komp pa da s lvl 1 likom odeš u Old Hunters DLC po Rakuyo ili neko slično OP smeće.🤣
fensisuperstar Ovaj foggy toliko hejta neke soulsborne igre da imam taj feeling da su ga debili poput mene koji abjuzaju op pvp buildove maltretirali 😃
maverick BB i Sekiro ubjedljivo najbolje igre generacije, a rekao bih i od kako je gaminga. Realno nakon Sekira cak i Souls igre izgledaju i igraju se smjesno. Nakupovao sam igara, Xenoblade day one, a igram Sekiro next game ++++ i poceo speedrunat. Necu pretjerivati pa cu samo reci da su gotovo sve non From igre izuzev Witcer serijala i nekoliko H&S igara odvratna neigriva govna. Ajd i resi 4 valja jos...
foggy maverick Necu pretjerivati pa cu samo reci da su gotovo sve non From igre izuzev Witcer serijala i nekoliko H&S igara odvratna neigriva govna. maverick Necu pretjerivati maverick Necu 😃
krpa Ako to nije pretjerivanje, ne želim vidjeti kako izgleda kad "stvarno" pretjera 😂 Ali ozbiljno, ima koji tvoj post a da nije letio iz ekstrema u ekstrem? 🤔
krpa Po takvim postovima dobiješ dojam da je stalno raspoložen kao Jack Nicholson u drugoj polovici Shininga 😁