Mislim da su najveci problem mediji i ljudi koji su uskocili na trend s cime potkopavaju ljude koji stvarno imaju potrebu i legitiman razlog za promjenu spola.
U zadnjih godinu dana su napravili sprdnju sa koje kakvim ja se osjecam ko neka zivotinja, osjecam se ko beba i slicne idiotarije i samo rade farsu od stvarnog problema, osobno mislim da ako se neko osjeca zarobljen u krivom tijelu samo daj, promjeni spol i zivi svoj zivot, skroz normalno i prirodno, ono kaj ne podrzavam u ni jednom smislu, a to se u zadnje vrijeme desava sve cesce je da mi neki krkan veli da se osjeca ko zena, ne promjeni spol, ali ima dopustenje da ide u zenske wc prostore, da se natjece u sportu sa zenama i da tvrdi da moze imati djecu, nema maternicu i ni jedan potreban zenski organ za to, ali eto, a jos su gori oni koji takve podrzavaju i stvarno tvrde da muskarci mogu ostati trudni. Danas ne zivimo u svijetu gdje je promjena spola normalna i treba biti, nego u svijetu gdje ne smijes slucajno frajera od 2 metra i 15 kg misica osloviti u muskom rodu jer se on tak ne osjeca, ne smijes povisit ton na dijete jer ide kaznena prijava, dijete u skoli ne smije reci da ga smeta kaj klinci idu u zenski wc od straha da ih se ne optuzi da su transfobi i da ih se be suspendira.
I zato mi je zal da se ljude koji imaju takvu situaciju i ne vicu na sva zvona nego promjene spol i gotovo se trpa u isti kos s ovakvim cirkusantima kojih ima sve vise i vise.
Napravljen je trend od ozbiljne situacije gdje se prikazuje da je to cool, nema veze kak se osjecas to je cool, moderno je i onda to rade oni koji se uopce tako ne osjecaju nego zato jer je trenutno IN i tu je najveci problem.